CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Cum i-a fericit Basescu pe baietii de la SPP

2 comentarii / 4942 vizualizări / 18 iunie 2019

În interiorul SPP există cîțiva agenți care în mod cert i-au ținut pumnii cu maximă emoție candidatului Traian Băsescu la recentele alegeri europarlamentare.
Asta, pentru că obținerea mandatului de europarlamentar de către fondatorul PMP creează o sinecură de excepție pentru unii norocoși din serviciul de pază.
Conform legii 406/2001, ca fost șef de stat, Băsescu va trebui păzit de SPP-iști și la Bruxelles și Strasbourg, și va avea, totodată, la dispoziție ceva ce nu au europarlamentarii de rînd, adică o limuzină de lux cu șofer, la discreție. La PE, trebuie spus, mașini la scară au doar cei care dețin funcția minimă de lider de grup politic. Marea întrebare e cît va ”arde” bugetul de stat aventura politică a lui Băsescu din următorii cinci ani, perioadă în care el va fi înconjurat de agenți speciali care vor necesita cazare, masă, diurne plus cheltuieli de transport săptămînal cu avionul, alături de ”obiectivul” lor. Surse bruxelleze au declarat pentru Inpolitics că agenții SPP au descins în capitala belgiană, cu două limuzine Audi, încă de acum cîteva zile pentru a se familiariza cu locurile și a face necesarele planuri operaționale. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. E un om valoros care trebuie protejat Mai ales ca se va bate pt tarisoara noastra!:-)

  2. Cat mai suge acest personaj din resursele țării, secătuit printre alții și de el?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998