CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cum il apara Voinescu pe playboyul Vaduva: ”Si James Bond avea iubite”

0 comentarii / 2068 vizualizări / 2 martie 2011

La doar o zi după ce a demisionat de la șefia vămii București, playboyul Silviu Văduva își găsește un apărător de nădejde în deputatul PDL Sever Voinescu, perceput drept unul dintre reprezentanții aripii reformiste a partidului. Doar că argumentele acestuia pro-Văduva sunt nițel cam ciudate.

Deputatul Sever Voinescu i-a luat apărarea, marți seara, la emisiunea ”Nașul” de la 10 TV, controversatului Silviu Văduva, la scurt timp după demisia acestuia de la șefia vămii: ”M-a surprins în toată această poveste agresivitatea cu care se promovează fotografiile astea de tabloid. Până la urmă e un demers impur aici, să încerci să asociezi imaginea unui om, care poate fi libertin în viaţa lui, cu neseriozitatea de acolo, deşi doamnele enumerate sunt cât se poate de serioase. Să induci ideea că e ceva în neregulă cu omul ăsta de are atâtea iubite. Şi încerci să induci că e ceva în neregulă cu omul ăsta pentru că uite acum cu vama ce s-a întâmplat…”.

Contrat de Radu Moraru, care a spus că Văduva nu a apărut, totuși, niciodată drept un tip care s-ar pricepe la ceva, Voinescu a oferit un argument șocant: ”Pe logica dumneavoastră MI5 nu ar fi trebuit să îl ia niciodată pe James Bond, care e, totuşi, un incoruptibil şi un agent impecabil şi în fiecare film a avut câte o mică aventură, dacă nu chiar două. Eu nu aş lega lucrurile”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998