CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Cum intimidează țarul Putin Occidentul pe mîna necăjitului Kim Jong Un

27 comentarii / 3575 vizualizări / 16 septembrie 2023

Presa lumii a acordat spații largi vizitei liderului nord-coreean în Rusia, în ultimele zile, care au mers de la specularea opțiunii sale pentru transportul cu trenul pînă la comentarii despre un așa-zis sprijin militar de care Putin ar avea mare nevoie de la nord-coreeni. Da, de la acea țară din care au dispărut demult șobolanii pentru că pur și simplu i-au mîncat oamenii disperați. Ne-am permite să avansăm o cu totul altă ipoteză: Putin nu face altceva decît să intimideze Occidentul folosindu-se de rotofeiul Kim Jong Un.

Cum asta?
Simplu, elementar: vizita lui Kim a însemnat doar un lung periplu pe la bazele militare și fabricile de armament rusești de vîrf, unde i s-au arătat cele mai moderne arme din dotarea armatei lui Putin. Și nu s-a făcut nimic la secret, ci în văzul întregului mapamond.

Kim Jong Un a inspectat, astfel, avioane de război, un mare și modern aerodrom, l-au dus la o fregată a Flotei Pacificului, i s-a arătat centrul de comandă central al navei și sistemele sale moderne de control al armelor cu rachete. Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, ”ghidul turistic” al lui Kim, i-a prezentat pe larg acestuia „capacitățile extinse ale noilor sisteme de control, care permit ca rachetele de croazieră pe mare Kalibr să fie utilizate eficient împotriva țintelor maritime și de coastă la o distanță de peste 1.500 de kilometri de navă”, după cum punctează CNN.

Șoigu a spus explicit că fregata a fost selectată pentru a demonstra „capacitățile industriei construcțiilor navale”.
În prealabil, Kim și Șoigu au făcut un tur al aerodromului Knevichi din Vladivostok, unde coreeanulu i s-au arătat avioane rusești, inclusiv Tu-160, Tu-95MS și Tu-22M3, avioanele de luptă Su-34, Su-30SM, Su-35S împreună cu aeronava de atac Su-25SM3. De asemenea, sistemul de rachete hipersonice Kinzhal și avionul rusesc de pasageri cu distanță lungă Tu-214.

Jong Un a întâlnit piloți de testare, s-a urcat la bordul unui avion de luptă Su-57 din a cincea generație și a urmărit un zbor de testare al avionului. Facilitatea vizitată ieri de Kim este cea mai mare fabrică de producție de aviație din Rusia și construiește și dezvoltă avioane de război pentru Ministerul Apărării, inclusiv avioane de luptă Su-35S și Su-57, mai aflăm din presa mondială.
Despre unul dintre avioanele prezentate lui Jong Un aflăm, bunăoară, de la Șoigu că poate zbura de la Moscova în Japonia și înapoi fără realimentare.

Nici Putin nu a pierdut timpul: într-un discurs rostit în aceste zile la Forumul Ecnomic Răsăritean,
liderul de la Kremlin a făcut un anunț care a pus pe jar toți experții militari mondiali.

El a spus că Rusia a dezvoltat în ultimii ani o serie de arme strategice noi și misterioase ”bazate pe noi principii fizice”. „Dacă cineva privește sfera securității, armele bazate pe noi principii fizice vor asigura securitatea oricărei țări în perspectivă istorică apropiată. Înțelegem foarte bine acest lucru și lucrăm la asta”, a spus Putin.

Imediat, s-a declanșat goana presei după amănunte suplimentare de la experți militari de top.
Ce ar putea însemna ”noi principii fizice”?

Deocamdată, Putin nu a dat alte amănunte, dar specialiștii consultați de media vorbesc de arme al căror efect distructiv se bazează pe procese și fenomene care nu au fost utilizate anterior în scopuri militare. Cum ar fi: arme cu energie dirijată (arme cu laser, accelerator, microunde și infrasunete concepute pentru a distruge sau a dezactiva forța de muncă, echipamentul sau instalațiile și infrastructura inamicului). „Toate tipurile de arme cu energie dirijată sunt practic lipsite de inerție și, cu excepția armelor infrasonice, sunt instantanee. Cele mai mari succese” în această direcție „au fost obținute în îmbunătățirea armelor cu laser”, potrivit Ministerului rus al Apărării. La fel, arme electromagnetice (cu frecvență ultra-înaltă și bazate pe laser), ale căror proprietăți distructive sunt obținute prin utilizarea unui „flux puternic, de obicei puls de radiații optice coerente electromagnetice (prezentate în unele tipuri de lasere, n.n.) sau radiații optice.

Se mai discută de arme neletale, concepute pentru a dezactiva armele, echipamentele, materialele și personalul fără a provoca pierderi ireparabile acestuia din urmă. Armata rusă le împarte în sisteme anti-personal, anti-echipament/material, care includ diverse arme concepute pentru a înlocui instrumentele existente utilizate de serviciile de securitate internă, cum ar fi gaze lacrimogene, gloanțe de cauciuc, dispozitive psihotrope, arme cu infrasunete și suprimare electronică, precum și agenți biologici și chimici de calitate militară care pot descompune sau pot face combustibili inutili, produse de izolație și cauciuc și sisteme de frecvență ultra-înaltă menite să dezactiveze componente radio-electronice ale armelor și echipamentelor inamice.

Avem, deci, două veritabile fronturi mediatice deschise de Rusia în ultimele zile prin intermediul vizitei lui Kim Jong Un și al anunțurilor lui Putin.

Unul acreditează ideea că armata rusă a ajuns atît de disperată încît apelează la cea mai săracă și mai necăjită țară a lumii pentru a-și reface stocurile de armament necesare în Ucraina.
Al doilea transmite lumii la ce nivel tehnologic de top a ajuns dotarea militară a Rusiei.

Rămîne de văzut care dintre fronturi va convinge mai mult mapamondul. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

27 Comentarii

 1. Cel de-la 78-lea Secretar al Trezoreriei SUA, din ianuarie 2021, și fost președinte al Rezervei Federale, Janet Yellen a fost primit un mandat de arestare militar cu acuzatii de fraudare și trădare a SUA. Potrivit wikipedia, Janet Yellen provine dintr-o familie de evrei emigranti din Polonia, cu mama Anna Ruth Blumenthal. Janet Yellen este acuzată că a conceput o schemă diabolică care a trimis în mod clandestin sute de miliarde de dolari americani președintelui ucrainean Volodymyr Zelenskyy, cu mult mai mult decât cei 75 de miliarde de dolari pe care regimul Biden a recunoscut că i-a dat colaboratorului său din Ucraina. Ancheta lui White Hats asupra criminalității lui Yellen a început în octombrie 2022, când secretarul adjunct pentru informații și analize, Shannon Corless, s-a predat în mod voluntar personalului JAG din Pensacola, Florida, susținând că a ajutat-o pe Yellen să ascundă tranzacții financiare prin care au redistribuit ilegal zeci de milioane de sume din Departamentul de Trezorerie, dolari către organizații de stânga radicală precum ANTIFA și Black Lives Matter.

  • idiotule, cretin si dement

  • de la rubrica „rahatii vorbesc prostii”. N-a primit Janet Yellen nici un mandat de arestare si nici nu e vorba, doar psihopatii lovesc din nou, macand cacatul necesar functionarii lor.

  • „Ancheta lui White Hats” e cheia ce ne spune ca totul e un cacat fake. Orucm e fake de la o minima verificare. Voua v-au arestat creierii martienii reptilieni cu mandatul militar emis de nava lor interstelara.
   Toti cacatii bolnavi cautati sa postati primii numai rahat de caine reptilian imputit.

  • Ori ești prost ori ești nebun fratele meu alb. Spune adevărul și vino cu clarificarea. Te lepezi de necurat și recunoști că ești un mincinos ordinar sau ba?

  • Site-ul e Real Raw News, iar „stirea” e „Janet Yellen Arrested for Treason”.
   „Real Raw News“ recunoaşte că nu spune adevăruri prin ceea ce publică:
   „Informațiile de pe acest site sunt în scop informativ, educațional și de divertisment. Acest site web conține umor, parodie și satira. Am inclus această clauză de declinare a răspunderii pentru protecția noastră, la sfatul consilierului juridic.“
   (Disclaimer: Information on this website is for informational and educational and entertainment purposes. This website contains humor, parody, and satire. We have included this disclaimer for our protection, on the advice on legal counsel.)
   Aici: https://realrawnews.com/about-us/
   Real Raw News (sau nenea „Michael Baxter“, nume inventat şi el) face asta pentru senzaţional facil şi pentru audienţă mare şi, finalmente, pentru bani, pe care îi cere permanent de la cititorii săi „creştini“ (face precizarea că primeşte banii prin „GiveSendGo, a Christian company“), pe care îi ia deci de fraieri.
   Reteta: amestecă lucruri relativ bine cunoscute cu aberaţii totale.
   Problema e ca „Mihai” ştie toate astea, dar e prea bolnav să se mai oprească din a spurca permanent locul cu zoaiele lui şi cu mânjirea celorlalţi cu permanente acuze şi ameninţări.

   • Este o operatiune standard de demascare a unei escrocherii. Janet Yellen has received over 7,200,000 from speaking at other Wall Street Firms.

    • si cretinism.
     E mare distanta de la faptul fals ca Janet Yellen ar fi arestata acum sau urmeaza sa fie arestata de „Palariile Albe” si alte tampenii, fake-uri cretine produse sistematic pentru audienta si bani de catre Real Raw News, pana la „stirea” marginala „Janet Yellen has received over 7,200,000 from speaking…..”, fabricata tocmai din ianuarie 2021 de catre blogarasul care se semneaza Brian Noonan („STIRE” CU APROAPE TREI ANI VECHIME ACUM), nesustinuta si neurmata de nimic pana in prezent.
     In America se primesc in mod curent bani pentru discursuri, fiind ceva legal.

     • Uite ca se mai schimba lumea. Si crestinii vor bani. Acum sa vedem care pe care!

     • Te obsedeaza crestinismul si te macina ura impotriva lui? Despre ce ma-ta vorbesti, idiotule. Esti doar o imputiciune jegoasa inutila pe lume, plina de obsesii bolnave.

     • Iar banii sunt in primul rand un mijloc de schimb. Cei obsedati de ei, mai ales cei care nu muncesc sa ii castige, spun ca sunt „ochiul dracului”. Sunt astfel pentru ei, nu si pentru cei care duc o viata normala si echilibrata, care ii folosesc ca mijloc, nu ca scop, si nici nu devin obsedati de ei, ca bolnavii.

 2. Pandemia de PROSTIE continua si nu poate fi oprita, dar poate fi oarecum limitata.
  Liliacul din China a intrat profund in cutia craniana goala a multora si poate aceste clipuri i-ar ajuta sa se trezeasca la realitate…Poate…
  Tembelizorul difuzeaza mesaje subliminale care va altereaza unicul neuron din dotare !
  Tembelizatii cronici umbla cu masca vara pe strada si in masina ca sa nu se imbolnaveasca de ,,gripa’’ raspandita de Liliacul din China.
  Inchideti tembelizoarele si aruncatile la tomberon !
  Copii români de vânzare…Asa a facut si Negustorul de copii ZoiAnus Klaus
  https://vk.com/video629036819_456239975
  Oameni tranșați pentru McDonalds și trafic de organe și canibali
  https://vk.com/video629036819_456241068
  Vladimir_Putin_Coronavirusul_făcea_parte_din_Armele_Biologice_pregătite
  https://vk.com/video629036819_456240200
  Cei vaccinați covid sunt proprietatea celor ce dețin patentul vaccinului
  https://vk.com/video629036819_456240198
  Dr_Ana_Mihalcea – Vaccinul poate fi reversat
  https://vk.com/video629036819_456240159
  Antene 5G ascunse ca hornuri…
  https://vk.com/video629036819_456240214
  Chemtrails sunt în legătură cu 5G
  https://vk.com/video629036819_456240215
  Disecarea unui mort după vaccinarea covid
  https://vk.com/video629036819_456240241
  Cu asta s-ar demonta toată minciuna plandemică
  https://vk.com/video629036819_456240129
  H.A.A.R.P – mașinăria de provocat cutremure și alte dezastre naturale pe care o dețin Elitele.
  https://vk.com/video629036819_456240158
  Mass-media ne minte de ne rupe…
  https://vk.com/video629036819_456240240
  Toate băncile centrale se vor prăbuși
  https://vk.com/video629036819_456240132

  • are si clabuci si cheaguri de sange

  • Klaunus are mai multe case,
   „noi am investit in case”
   poate a pastrat niste copilasi pe vreundeva
   probabil prin pivnitze
   din pododuri se mai pot auzi tzipetele…

   • Comanda-ti o cisterna!

 3. De arme secrete și miraculoase vorbea și Hitler când ajunsese pe geantă…

 4. Dle BTI comentariul CNN privind disparitia sobolanilor din Coreea de Nord pe motiv ca au fost mancati de locuitorii acestei tarii este de tot rahatul,idiotii de americani cu Senilul presedinte nu mai stiu ce sa inventeze in denigrarea altora si sa arate cat sunt ei de destepti.Daca o asemenea TV -iziune un etalon al stirilor de alta data se preteaza la asa chestii e de tot rasul.La ce hal de degradare a ajuns curvarasia presei,vorba coanei Efimita catre Conu Leonida „äsa ceva mai rar”,CNN s-a mai facut de cacao pe vremea lui Trump cu rezultatul alegerilor,chiar si cu Bush junior cand au fost renumarate voturile in California.Concluzie :SUA=jigodie planetara..Cat priveste vizita coreeanului ambele tari vor profita prin schimburi de tehnologie la cel mai inalt nivel(si ajutor reciproc material imediat) mai males in dezvoltarea rachetelor nucleare de catre Nord Coreeni ptr. a nu mai fi bruiate de SUA(cauza celor mai multe rateuri din experimentele acestora)Pe de alta parte Putin doreste sa fie aliat cu tot ce se poate contra Occidentului(SUA in mod special)

  • mai multi lideri africani au fost prezentati ca fiind canibali,
   Jean Bedel Bokassa, împăratul canibal care a fost prieten …
   Atlas Geografic
   https://atlas-geografic.net › Istorie
   bokassa canibal de la atlas-geografic.net
   17 mar. 2021 — Jean Bedel Bokassa, împăratul canibal care a fost prieten cu Ceaușescu și a avut o soție româncă …

   „Atlas Geografic” pare editat la hiafa/tel/aviv.

   • Esti pe dinafara,ce are sula cu prefectura? Eu nu ma refeream la canibalism,in ce priveste sursele pe baza carora afirmi ca lideri africani erau canibali ,daca sunt americane(atlas geografic) si evereiesti ,aceiasi poveste ca in ce am mentionat mai sus.Prostii de doi bani,Toti sunt niste jeguri. Stii povestea cu „calomniaza,calomniaza,ca tot va ramane ceva”este aria calomniei” cu Don Basilio ,perdonaj celebru de opera In alta ordine de idei „Maxtor”am vazut interventii in ce te privesc pe alte texte mai pertinente din partea ta,,aici ai dat cu ….in fasole.

 5. Putin si tov. Kim nu s-au mascat.

  nu a fost nicio „intrevedere” Putin -Trump
  pt. ca stim toti ca trump e un mascarici,
  o paiatza.

 6. Desi dupa sumitul de la Vilnius NATO si Rusia au convenit in scris la incheierea ,,razboiului”, sclavii NATO au fost fortati sa-si incalce a doua oara intelegerea scrisa si sa prelungeasca asa-zisul razboi pentru ca tarile UE sa trimita bani in SUA Company prin Satania si productia de ADRENOCROM sa continue, si poate asa se ajunge la un razboi atomic asa cum isi doresc reptilele Rockefeller si Rothschild, dar nu mor caii cand vor jivinele.
  In maxim doua saptamani SUA Company Rockefeller va fi declarata oficial in faliment si va fi scoasa la mezat pentru ca asa se intampla cu orice companie falimentara.

  Liderii marionetă NATO sub hipnoză https://vk.com/video629036819_456239854 ; Rezoluția antinazistă a ONU NU A FOST SEMNATA de SUA și Ucraina https://vk.com/video629036819_456239773 ; Minciunile lui Zelensky
  https://vk.com/video629036819_456239941 ; Reclama lui Zelensky … https://vk.com/video629036819_456239811 ; Adevărul despre Ucraina https://vk.com/video629036819_456239813 ; Adevărul despre SUA https://vk.com/video629036819_456239714 ; Naziștii din Ucraina https://vk.com/video629036819_456239794; Sute de Km de tuneluri sub Ucraina… https://vk.com/video629036819_456239766 ; Rușii strâng cadavrele inamicilor – ucrainenii refuză să ia compatrioții morți https://vk.com/video629036819_456239756 ; Un jurnalist german spune că localnicii se plâng de armata ucraineană nu de ruși Ucrainenii când s-au retras au tras cu tancurile în spital… https://vk.com/video629036819_456239702 ;
  Adrenocrom drogul elitelor https://vk.com/video629036819_456239684 ; NATO arde livezi și palmieri în Irak dând vina pe încălzirea climatică https://vk.com/video629036819_456239925 ; Fosta candidată la președinția SUA: Ucraina este o dictatură nazistă https://vk.com/video629036819_456239847;

  Cine sunt cei care vor să omoare 90% din omenire https://vk.com/video629036819_456239952

  • NATO si Rusia NU au convenit deloc in scris (sau altfel) incheierea razboiului dupa summitul de la Vilnius. Prostiile astea vin din literatura fake pentru cretinii din SUA si Occident, din care tu hranesti copios si vrei sa o bagi pe gat si altora.

 7. BTI ,nu ti-au intrat banii pe card ,se vede .Fii sigur,in foamea si saracia lui poporul Coreei de Nord are ceva ce noi romanii nu mai avem de sute de ani: demnitate ,independenta si nu e dator nimanui nimic.Asta a visat Ceausescu pentru noi insa popularimea purtatoare de sacosi vesnic in cautarea mancarii a considerat ca burta plina e mai importanta decat sufletul.Voi astia ,de aveti tupeul sa va numiti presa ce sunteti ?Niste lachei si slugi ordinare despre care nu isi va mai aminti nimeni in viitor.

 8. Asa se doreste VACCINAREA PERVERSA a elevilor : pe motiv ca li se ia sange pentru testul ,,antidrog’’
  li se pune plasturele-vaccin pe locul intepat cu acul de seringa, si plasturele este ,,vaccinul’’ ucigash. VIDEO Plasturele – vaccin ucigash
  https://vk.com/video629036819_456240998
  Copil din India din părinți vaccinați
  https://vk.com/video629036819_456239813
  Sânge de la vaccinat coagulat după 3 min.
  https://vk.com/video629036819_456239797
  Inima după infarct de la ,,vaccinul’’ covid
  https://vk.com/video629036819_456241015
  Decese oficiale după vaccinarea covid
  https://vk.com/video629036819_456241003
  CEO Pfizer explică noile pastile cu CIP care să transmită semnale
  https://vk.com/video629036819_456239781
  Drogații din Parlamentul European
  https://vk.com/video629036819_456240838
  Corupția și trădarea din Parlamentul European
  https://vk.com/video629036819_456240975
  Lapte injectat cu ARNm
  https://vk.com/video629036819_456240918
  Măștile cauzează leziuni cerebrale
  https://vk.com/video629036819_456240976
  Orașele închisoare – a fost votată legea in Parlamentul Criminal Penal Roman !
  https://vk.com/video629036819_456241060
  Contractele Covid vaccinuri
  Acum avem dovada,urgent, iohannis,arafat si clica lor de criminalii trebuie sa fie arestați pentru uciderea cu premeditare/ genocid/terorismul asupra poporului român!
  https://vk.com/video629036819_456240953

  • Ai creierii putrinzi

 9. transformandu-se in cacat

 10. Populimea coreeană mai face un dans de bucurie în jurul faraonului și mai mănâncă iar nimic încă o zi, e bine așa.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998