CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Cum s-a trezit Adriana Saftoiu ”transferata” de prietenii liberali la PSD

6 comentarii / 3878 vizualizări / 14 decembrie 2020

Deputata PNL Adriana Săftoiu a fost declarată ca trecută la PSD de către colegii din partid, deși nu i-a trecut vreo clipă prin cap să facă acest demers. ”Cîtă mizerie” a comentat ea cu amar, pe Facebook.

”Primesc un mesaj pe whatsapp despre un proiect, dar am reținut asta: „Ca sa fac rost de numărul dumneavoastră de telefon și să vă cer acordul sa va trimit mesaj am comandat un buchet de flori cu toate datele mele de contact pe care l-am trimis la adresa de cabinet parlamentar din Modrogan (cea pe care am gasit-o pe internet). Acolo i-au dat curierului o alta adresă tot in zona din ce am înțeles și acolo la cam luat la rost „că nu mai este doamna Saftoiu la PNL sa mutat la PSD și să ducă florile acolo……” Așa că am apelat la un prieten și am găsit numărul dumneavoastra de telefon.
Aștept cu interes un răspuns din partea dumneavoastră.
Va doresc numai bine.
Cu toată admirația…..”
Am șters datele expeditorului, dar e șocant cum cei din „Modrogan”, unde am biroul parlamentar și am plătit până in ultima zi chiria pentru biroul parlamentar (adică 20 dec 2020) au hotărât că nu mai sunt membru PNL și că am trecut la PSD. Câtă mizerie” a scris deputata. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Da si mataluta. de cate ori ne-ai mancat ficatii topaind in fiecare seara de jur imrejurul Chirului, de nu mi avea doamna Mar. Delia Dinu loc de tine, mai tanti (Mar = maresal cu 2 stele mari – la barbati e cu „1”, la femei e cu „2”). Cine mai era ca tine, Marijean in sus, Munaf in jos, uite valiza, nu e valiza … Acu ca s-a intors roata, tot tu te plangi ca proasta. In loc sa zici merci ca au trimis curierul la un partid parlamentar si nu la PMP cu probabil ai fi meritat!

    • Prostovane, nu fii trist, PDL se duce pe pulă în maxim 4 ani.

  2. Expeditorul biletelului sta foarte bine cu gramatica limbii romane. Un analfabet, care a vrut sa fie spiritual….

  3. Mizerie, Pufulet ?!
    pai nu ai trait tu in ea pina acum ?

    • Toți pupinbăsiștii și-au dezlipit buzele de pe anusul lui Petrov în plin coșmar.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998