CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Cum se mai fac bani in Romania: devii infractor ca sa dai statul in judecata la CEDO

2 comentarii / 3444 vizualizări / 19 aprilie 2017

Deputatul UDMR Antal István-János face o dezvăluire halucinantă în parlament, prin intermediul unei declarații politice, vizînd un fenomen straniu care se petrece, de la o vreme, în închisorile din România.

Abordînd, astfel, chestiunea supra-aglomerării pușcăriilor românești, după o documentare recentă la penitenciarul Slobozia, Antal afirmă, în declarația din plenul Camerei: ”Aş dori să vă dezvălui un fenomen bizar. Conform celor aflate de la judecătorul de supraveghere din cadrul penitenciarului, unii foşti deţinuţi comit infracţiuni minore în diferite localităţi din ţară, pentru ca, în urma reîncarcerării în alte penitenciare, să poată solicita despăgubiri pentru condiţiile necorespunzătoare din penitenciarele româneşti.
Având în vedere cele prezentate şi faptul că România este condamnată în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului, anual, în zeci şi chiar sute de cazuri legate de condiţiile de detenţie, consider că este nevoie în mod imperios să se coaguleze voinţa politică necesară soluţionării acestei probleme, care să pune capăt fluxului de dosare în care România este acuzată de tratamente inumane sau degradante” afirmă Antal. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. […] Deputatul UDMR Antal István-János face o dezvăluire halucinantă în parlament, prin intermediul unei declarații politice, cu privire la un fenomen straniu care se petrece, de la o vreme, în închisorile din România, anunță InPolitics. […]

  2. […] Deputatul UDMR Antal István-János face o dezvăluire halucinantă în parlament, prin intermediul unei declarații politice, cu privire la un fenomen straniu care se petrece, de la o vreme, în închisorile din România, anunță InPolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998