CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Cum si-a batut mirele Ciolacu mireasa chiar in timpul nuntii

2 comentarii / 3236 vizualizări / 25 noiembrie 2021

În februarie 2012, la învestirea guvernului MRU, între aliații PSD și PNL a izbucnit scandal pe motiv că liderul PSD, Victor Ponta, avusese un discurs de-a dreptul blînd în parlament, la adresa noului cabinet. Opărit, Crin Antonescu i-a cerut explicații publice, dar Ponta l-a înțepat: „Dacă sunt voci prin PNL care sunt nemulţumite, e treaba lor, dar cred că le va trece”. PSD și-a luat azi revanșa în fața aliaților PNL: i-a pulverizat, efectiv, prin discursul liderului Marcel Ciolacu. Acesta s-a purtat aidoma mirelui care ia microfonul în plină nuntă și spune mesenilor tot istoricul negativ al miresei. Apoi se pupă tandru cu ea.

Loviturile administrate de Ciolacu în plen peste boturile liberalilor:

– Suntem într-un punct critic care necesita o decizie fundamentală. PSD trebuia să facă o alegere în acest moment, iar alegerea era următoarea: vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne vom folosi priceperea și experiența pentru a opri chiar acum prăbușirea pentru a fi alături de oameni, de români și a stabiliza țara.

– PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum, bărbați și femei, mame și tați, părinți și bunici.

– Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei, nu doar pentru cei bogați și privilegiați.

– Mulți români duc o luptă dură cu greutățile de zi cu zi, multora le este din ce în ce mai greu să plătească facturile, mâncarea, benzina sau medicamentele.

– România trăiește în sărăcie, foame și frig.

– S-a scumpit tot ce se putea scumpi.

– Avem o inflație record și venituri înghețate pentru oameni.

– Avem un drum lung în față pentru a crește din nou puterea de cumpărare.

– Avem datoria să stopăm prăbușirea nivelului de trai.

– Am venit la guvernare pentru a fi alături de firmele românești și de antreprenorii români.

– Trebuie ca firmele să rămână deschise și oamenii să muncească.

În rest, ce să zicem? Casă de piatră. Dar nu prea sunt semne…(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Cea mai buna declaratie este rostirea adevarului! Nu vad nici un motiv pt. care psd ar trebui sa se poarte cu manausi. De fapt asistam la capturarea partidelor politice de catre tipi instruiti la acdemia de informatii (nu stiu exact titlu). Astia de la psd sunt sub acoperire de civili, iar Ciuca seful pnl, ce s o mai dam cotita, ditamai generalul de armata. Organizarea statului nu mai are nimic a face cu democratiile constitutionale, asa cum le cunosteam pana acum, In atmosfera care domneste peste toata planeta, indraznesc sa spun ca nici nu vad alta solutie. Salvarea statului national al romanilor fiind obiectivul principal. Vom vedea, in viitor, care va fi pretul. Ce va mai ramane din libertatiile noastre individuale, ce va mai ramane din mostenirea traitorilor pe acest stravechi teritoriu. Ne vom reintoarce intr un feudalism de tip clasa dominanta militarizata si servitori sau vom gasi calea spre o mai rafinata raportare sociala?.

    • Nicusor, voteaza bre cu PDDD, PRM, AUR … care e problema? Vrei PSD dupa mintea ta?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998