CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cumpanasu, acuzatie gravissima: ”George Maior mi-a transmis sa nu candidez la presedintie”

6 comentarii / 5246 vizualizări / 30 august 2019

Alexandru Cumpănașu, informație incendiară în direct la Antena 3, la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu: ”Fac o mărturisire, apropo de ce vor serviciile și de ce vor unii: cam din senin, așa, acum cîteva săptămîni, dl.George Maior mi-a dat un mesaj că nu ar fi bine să candidez, cînd eu nici măcar nu aveam de gînd să candidez. Nu prea înțelegeam la momentul respectiv. Eu am rămas șocat, de unde și pînă unde povestea asta cu candidatura? Dl.Maior a avut o opinie, iar eu am avut altă opinie. I-am spus doar atît: nu știu care e părerea dumneavoastră, dar eu voi merge până la capăt, iar discuția s-a încheiat aici. Mi-au mai dat mesaje niște băieți din zonă care mi-au spus că nu e bine să candidezi”. Cumpănașu a dat asigurări, în emisiune, că poate proba afirmațiiel sale la Parchet. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Cred c-a fost exact pe dos. Gicu i-a zis ceva de genul ,,Mars Cumpanasule si inscrie-te in cursa pentru prezidentiale!”.

  2. Un mascarici.

  3. În ce sufragerie se transmit anul acesta alegerile?

  4. Tara condusa de Maior,Ponta, Coldea, Gabriel Oprea……O mina de borfasi care distrug tot pentru putere….

  5. Cine sunt acesti cumpansu si maiorul asta sa-i bagam atata in seama? Cine dk ar vota cu cumpanasu si, mai ales, cine asculta de parerea unui betivan pretios ca poterasu roman de la Washington

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998