CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cuplul anului: magnatul Catarama si Adina Alberts, chirgurul starurilor

0 comentarii / 3999 vizualizări / 23 mai 2010

Magnatul mobilei, Viorel Cataramă, are o nouă iubită, în persoana celebrei Adina Alberts, unul dintre cei mai apreciați plasticieni din România, pe sub bisturiul căreia au trecut o droaie de vedete autohtone.

După despărțirea de fostul top model Adela Surugiu, care a alimentat presa cu informații despre un divorț inexistent, dat fiind că cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, miliardarul Viorel Cataramă se ”reface” sentimental alături de chirurgul plastician Adina Alberts, la rîndul ei recent divorțată de soțul olandez, după o căsnicie de opt ani. Cei doi s-au cunoscut, nu demult, la o petrecere dată la Snagov de Dan Pascariu, președintele băncii Unicredit, și la scurtă vreme au devenit un cuplu.

Surse apropiate afaceristului au dezvăluit Inpolitics că el și Adina au petrecut, nu demult, un week-end romantic la hotelul Burj Al-Arab din Dubai, cel mai luxos din lume, unde o cameră costă minim 2500 de euro pe noapte. Dr Adina Alberts este proprietar și manager al CareZone Urban Spa si CareZone Medical și este, cum spuneam, unul dintre cei mai apreciați plasticieni din România, după ce a lucrat, ani de zile, sub îndrumarea marelui specialist Ioan Lascăr. Bisturiul său a lucrat fețele și corpurile unor frumuseți de prim rang, precum Dana Săvuică, Ramona Gabor sau Gina Pistol.(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998