CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Curajoasa”: Romania se incoloneaza in spatele Poloniei si cere renegocierea contractelor pentru vaccinuri

1 comentariu / 1918 vizualizări / 5 iunie 2022

Un grup de zece țări est-europene au adresat o petiție Comisiei Europene să renegocieze contractele de vaccin împotriva coronavirusului, într-o scrisoare văzută de Politico.eu, în care se invocă o ofertă excesivă de doze și necesitatea de a proteja finanțele statului.

Contractele ar trebui să poată fi reziliate „dacă nu mai sunt necesare din punct de vedere sanitar și epidemiologic”, se arată într-una dintre cererile scrisorii. În alte cazuri, ar trebui să fie posibilă reducerea numărului de doze care sunt comandate, astfel încât acestea să reflecte mai bine cererea de vaccinuri. Scrisoarea a fost trimisă vineri seara și este adresată comisarului UE pentru sănătate, Stella Kyriakides. Polonia a condus inițiativa, iar scrisoarea a fost semnată și de Bulgaria, Croația, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovacia și Slovenia. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. URSULA VAN DER LEYEN LA PUSCARIE…NU RENEGOCIERE IMBECILILOR SI SPALATILOR PE CREIER CARE ATI NENOROCIT ROMANIA! DENISE RIFAI SA IL PUPI IN KUR CAT VEI TRAI PE CĂTU -MĂTU AL TAU, IDIOATA PATENTATA…UMBLAI CA O VACA IN CALDURI PE LANGA EL SI ERAI UDA CAND VORBEAI DE EL..PROASTA PROASTELOR CU HOTUL TRIMIS LA FURAT…O VACA SI UN BOU …LA MACELAR CU VOI, PUTORILOR SI HOTILOR! VACCINA-V-AR MOARTEA TOT NEAMUL VOSTRU…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998