CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Curiozitate: Arafat a inceput sa numeasca si ambasadorii Romaniei?

6 comentarii / 7071 vizualizări / 4 februarie 2022

MAE a transmis o listă de 12 propuneri de ambasadori ai Românei, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de rechemare de la posturi a mai multor diplomați. Între ele, un nume care stîrnește uimire.

O observație foarte interesantă: din totalul de 12 ambasadori propuși, 11 sunt diplomați de carieră, deja trecuți prin mai multe funcții diplomatice de rang înalt.
Unul singur e ”boboc”: Octavian-Bogdan Badica, care ne va reprezenta în Emiratele Arabe Unite. Despre care aflăm că nu are nici în clin, nici în mînecă cu diplomația și nu a avut vreodată vreo activitate de acest tip. Din comunicatul oficial al MAE aflăm doar că e șef responsabil de controlul financiar la o rețea privată din sănătate.

Să prezentăm noi mai multe: Bădică e angajatul rețelei Regina Maria, fondată de afaceristul iranian Wargha Enayati, coleg de facultate și vechi prieten al lui Raed Arafat.
Simple coincidențe? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Au propus un contabil sa fie ambasador?! Eu cred ca Raed Arafat daca se gandeste putin, poate il ajuta si Radu Tudor, putin si Geoana dinspre Aspen, ar putea elabora o hotarare sa schimbe chiar presedintele. Vine pe capul nostru o situatie de urgenta, gen razboi, si Johannis poate se plictiseste si nu mai vrea sa mai cheme atâtea armate straine, sau poate innebuneste si le spune americanilor ”go back”, si atunci, ce ne facem? Nu este asta o situatie de urgenta, de 10 arafați pe scara Mercalli? Asadar, trebuie sa vina Arafatu si sa schimbe rapid presedintele.Da ce ne trebuie atatea relatii diplomatice cu Emiratele Arabe? Se poate si cu un contabil, comertul e important. Arme si petrol.

  2. Clinica Regina Maria este fosta clinica Unirea Medical Center, care a fost cumparata cu mai multi ani in urma, dupa ce un copilas a murit in urma administrarii unui vaccin! In urma scandalului si a anchetei, clinica a fost vanduta si re-branduita. Astazi victimele vaccinurilor anti-covid nu exista pentru nimeni.

  3. TAMAN ACOLO UNDE FACE NUNTA BURCI..SI STA CUMINTE HIDEG…AFACERILE DIN PANDEMIE …LE PUNE IOHANNIS PROTECTIE CELOR CARE AU CONTRIBUIT….CA FARA RECLAMELE FACUTE DE EL, CE ERA PANDEMIA? PUSCARIA PENTRU ARAFAT SI IOHANNIS…SPALATI-VA PE MAINI…BINE!

  4. Pai ce ,nu stiati ca Arafat este adevaratul lider al Romaniei numit din afara tarii?Nu observa nimeni ca orice ar face nu i se intampla nimic?Johannis doar pazeste Cotrocenii.

  5. […] inpolitics.ro, ar putea fi mâna lui Raed […]

  6. […] „Octavian-Bogdan Badica nu are nici în clin, nici în mînecă cu diplomația și nu a avut vreodată vreo activitate de acest tip. Din comunicatul oficial al MAE aflăm doar că e șef responsabil de controlul financiar la o rețea privată din sănătate”, scria la începutul lui februarie Inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998