CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Curiozitate: USRPLUS vrea sa stie daca mastile folosite se recicleaza

3 comentarii / 2527 vizualizări / 24 martie 2021

În timp ce președintele Klaus Iohannis reîmpădurește România, USRPLUS nu se lasă mai prejos și ridică o întrebare majoră: se ocupă ministerul Mediului cu reciclarea măștilor folosite?

”Ce se întîmplă cu măştile după ce acestea ajung la gunoi? Există la nivelul ministerului un plan/o strategie pentru reciclarea acestora? Cîte măşti estimați că au intrat in ultimul an pe piață în România? Cum sc colectează şi cum se aruncă măştile în prezent?” este solicitat să răspundă ministrul Mediului, Tanczos Barna de către deputatul USRPLUS Beniamin Teodosiu, într-o interpelare parlamentară. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Daca chiar sint curiosi useremuistii, ar putea sa-si puna pe bot toate botnitele gasite pe jos.
    Sigur ca asta i-a putea impiedica sa i-o suga la besleaga imputita soros, dar ce nu fac neomarxistii de dragul notorietatii?
    Astia halesc cacat de fiecare data cind sint serviti chiar daca au mai bagat in ei alte 2 farfurii..

  2. daca se arunca la cos,langa vasul de wc…..
    (am intrat pa la „femei”…)

  3. Totul este reciclabil…si securistii si informatorii si beneficiarii Gospodariei de partid….si loazele lor – PLUSR stie! Alesii locali ai acestei insailari cu pretentii politice sunt „reciclarea” administratorului de bloc, cu toate ale lui – cotrobairea prin gunoaiele locatarilor sa aiba ce „livra” securistului alocat, punere la dispozitie „organului” de informatii despre turma locatara…mobilizari de sarbatoare si catzavencisme doctrinare…am avut de curand „privilegiul” cunoasterii unei astfel de znamenii locale – o persoana preocupata sa-si faca iesirile pe FB, sa nu uite lumea ce-a ales, cu aparenta de Mitza Biciclista vesnic otzarata pe fostii, cu acelasi discurs (preluat la nivel national) eco de „vreau sa vad mai mult verde” in conditiile in care urbea pastorita e intre munti si vai si paduri si pasuni, oriunde-ti vad ochii e numai…verde! E verde si in locul padurilor chelite si transportate noaptea, ca-n pandemie, e verde si apa paraielor in care deverseaza „ioropenii”, ascultatori de Badea si desfiintatori de cacastori din fundul curtii, cacatul din noile toalete faiantate, in lipsa de canalizare…e verde si „asfaltul” drumurilor batute de copii catre scoala si nebeneficiari de transport modern (care polueaza, probabil!), e verde-albastra si politia pactizatoare cu infractorii care au ales edilul in folosul lor, e verde si traficul de carne vie si afacerile necontrolate ale nepesedistilor, ori ale celor botezati intru guwernerul meu…Idiotii astia preiau niste lozinci din tzari cu canalizare si transport si infrastructura de sute de ani si incearca sa le implementeze intr-o societate de ev mediu…uneori am impresia ca nici n-au fost „alesi” ci doar proptiti in niste functii pentru a bloca orice initiativa de dezvoltare…daca le iese si de un parandarat…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998