CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9005 RON DOWN | 1 USD = 4.4823 RON DOWN | 1 GBP = 5.4945 RON DOWN

Cutremur in media: mogulul Adamescu – la un pas de arestare

0 comentarii / 1835 vizualizări / 21 mai 2014

Procurorii DNA au efectuat azi percheziții la locuința și la firmele omului de afaceri Dan Adamescu, patronul ”României libere” și unul dintre cei mai bogați oameni din țară, în cadrul unei anchete legate de cei patru judecători de la Tribunalul București arestați pentru corupție.

Anchetatorii caută documente la domiciliul lui Dan Adamescu, DNA având suspiciuni, conform Agerpres, că acesta ar fi oferit mită judecătorilor pentru a scăpa societatea Astra Asigurări de un proces de insolvență. Afaceristul e așteptat mîine la DNA, nefiind exclusă arestarea sa, dacă se vor găsi probe care să ateste comiterea unor infracțiuni.

Patru judecători de la Tribunalul București, acuzați de procurorii DNA că au primit mită de la practicieni în insolvență, lichidatori sau administratori judiciari, au fost arestați pentru 30 de zile, a decis marți Curtea de Apel București. Curtea de Apel București a admis propunerea de arestare preventivă formulată de DNA pentru Ion Stanciu, Mircea Moldovan, Elena Rovența și Ciprian Sorin Viziru, judecători la Tribunalul București — Secția VII civilă, însă decizia nu este definitivă iar cei patru judecători au făcut contestație.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998