CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cutremur in PNL: seful campaniei pe Bucuresti demisioneaza cu acuzatii grave

2 comentarii / 13178 vizualizări / 27 martie 2019

Cutremur în PNL: șeful campaniei pe București demisionează cu acuzații grave
Alexandru Nazare, prim-vicepreședinte și șef al campaniei electorale a PNL București, și-a dat demisia azi, acuzînd tensiuni majore între cea mai mare organizație din partid și conducerea centrală, în fapt, o reacție la atacurile din ultima perioadă ale candidatului Rareș Bogdan.

”Stimați colegi, din mai multe considerente, dar în primul rând pentru binele organizației, mă văd nevoit să renunț la funcția de șef de campanie și la cea de coordonator al Departamentului de comunicare. Pentru mine, înainte de toate, este important binele organizației.

Datorită animozităților apărute între conducerea PNL București și conducerea centrală, atât în partid cât și în presă, organizația București e denigrată permanent și indiferent ce eforturi se fac, ele nu sunt luate în calcul. Nu avem cum să obținem rezultate bune în campanie în condițiile în care organizația e permanent atacată atât public, cât și în partid. Strategia de campanie pe care Centrul o impune, inclusiv în ceea ce privește USR, nu cred că este cea mai fericită alegere pentru campania pe București. Personal, în condițiile date, indiferent cât aș fi de bine intenționat, nu am cum să scot rezultate spectaculoase și că atare prefer să ocupe aceste poziții oameni agreați de conducerea centrală, pentru că, altfel, ar fi păcat de toată muncă depusă de colegii noștri. Repet, nu renunț, ci fac un pas în lateral strict în privința acestor responsabilități pentru binele organizației! Sper că așa atacurile să înceteze și voi, colegii mei, să nu munciți în zadar prinși în lupte de putere pentru care unii sunt dispuși să sacrifice tot, inclusiv organizația în sine. Iertați-mă, va rog, dar moral nu mi asum asta, din respect pentru fiecare membru care a muncit ani de zile și n-a primit nimic în schimb, ba mai mult nu i-au fost recunoscute eforturile. Până la urmă pentru fiecare dintre noi există un Dumnezeu mai presus de toate, care mai devreme sau mai târziu își va spune cuvântul.” se arată în demisia lui Nazare transmisă conducerii partidului. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. PNL e pe cai mari, vrea să câștige alegerile cu politicile USRI-ului, cu oamenii PDL-ului. :))))))))))

  2. Ăsta este rezultatul racolarii in partid a „marelui politician”Bogdan Rares.E doar inceputul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998