CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dan Andronic: De ce sunt cel mai prost patron din presa

0 comentarii / 3347 vizualizări / 28 mai 2017

Autodenunț pe Facebook: ziaristul Dan Andronic se declară cel mai fraier patron din presa post-decembristă, pe motiv că în ziarul său au lucrat o sumedenie de jurnaliști care azi îl înjură de pe unde apucă.

”Dis de dimineața m-am trezit cu un gând: cred că sunt cel mai tont patron de presă din ultimii 27 de ani.
Argumentele mele sunt multe, dar ultimele poartă nume „celebre” – M.B., M.M., O.A. și cu voia d-voastră ultimul pe listă Ionel Stoica, ex-EvZ, actual Adevărul.
Toți au lucrat bine mersi la Evenimentul Zilei, n-au zis nimic, nu dădeau semne că i-ar oprima cineva, după care au plecat brusc, ca la un ordin. Perioada următoare și-au petrecut-o înjurând și scuipând.
Și o fac și acum, de zici că au lucrat la o întreprindere privatizată prin metoda MEBO și le-am luat dividendele.
Ieri, Adevărul a publicat un soi de articol, semnat de colegul mai sus menționat, în fapt un rechizitoriu DNA dedicat cazului Băsescu-Udrea, în care eu sunt eroul principal, deși nici măcar DNA nu m-a considerat așa. Adică Ionel a decupat doar partea care mă privea, făcându-mă mega-personaj.
Până aici nimic neobișnuit, poate dacă trecem peste ciudățenia faptului că în acest dosar eu am fost martor din septembrie 2016 până în martie 2017, după care în câteva săptămâni am devenit suspect, inculpat, n-am știut când s-a trimis dosarul în instanță, darmite să văd rechizitoriul.
Dar eu n-am relațiile lui Ionel Stoica care vorbește direct cu Kovesi.
Plus că n-are legătură cu Operațiunea „Noi suntem Statul!”, fiți liniștiți…
Mai ales că Ionel Stoica este tipul de ziarist care nu publică decât rechizitorii, de-mi aduce aminte de un alt fost coleg de la EvZ care pe vremuri semna comunicatele MApN. Să vadă șefii…
Numai că am stat să mă întreb: Măi Adevărule, nu te-ai plictisit să publici rechizitorii care nu folosesc decât sintezelor de presă ale DNA?
Că așa ai făcut și cu cel al lui Ludovic Orban, achitat, Lia Olguța Vasilescu, întors la DNA, Dan Radu Rușanu, achitat etc?
Ca să nu te mai întreb când ai sunat și pe altcineva decât un procuror, ca să ceri punctul de vedere. (Ionel Stoica face parte din categoria celor care nu-și închipuie că opinia unui procuror poate fi infirmată de vreo instanță și bine face!)
Iar la final vă spun că eu am înțeles:
Sunt cel mai prost patron de presă!
Deștept e Cristian Burci care publică în Adevărul tot ce vrea DNA și așa nu-și vede rechizitoriul trimis în instanță.
Pentru că nici el, nici Ionel Stoica, n-au mai auzit nimic de celebrul dosar în care Burci, succesorul lui Patriciu, are 14 amărâte de capete de acuzare, de la evaziune fiscală, la spălare de bani și delapidare…” scrie Andronic pe Facebook.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998