CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dan Barna sau diferenta dintre ”ai lor” si ”ai nostri”

4 comentarii / 3840 vizualizări / 30 iulie 2021

Dan Barna – 26 iulie 2018:

”Prostia nu e o scuză! Demisia! A devenit o umilință națională faptul că suntem conduși de acest Guvern! Lipsa de înțelegere a propriilor cuvinte devine o boală gravă, care pune în pericol imaginea României și a fiecărui român. Comparația făcută de Petre Daea între arderea porcilor bolnavi de pestă africană și Holocaust, o tragedie soldată cu milioane de victime, este șocantă și inacceptabilă.
Prostia nu e o scuză când ești prim-ministru sau ministru în Guvernul României. În alte țări civilizate, după ziua de ieri, prim-ministrul pleca acasă de mână cu ministrul Agriculturii.
Nu mai suportăm această umilință de a fi conduși de oameni care nu-și înțeleg propriile cuvinte, incompetenți care duc țara spre dezastru și rușine.
USR cere demisia lui Petre Daea și din nou, a Vioricăi Dăncilă. O vom cere până vor ieși pe ușa din dos a istoriei ca Guvernul care a dezonorat țara!”

Dan Barna – 29 iulie 2021:

„E o situaţie neplăcută, e o situaţie regretabilă. E foarte clar că acea replică avută într-un dialog cu un jurnalist nu a fost una fericită, a fost o exprimare profund nefericită. Dar omul era acolo de cu seară, din momentul în care această furtună a tulburat teribil circulaţia feroviară.

Oamenii trebuie judecaţi prin ceea ce fac, şi nu neapărat printr-o declaraţie neinspirată şi nefericită,

iar pe de altă parte, el este în această poziţie de trei luni şi ceva. Îl vom evalua după şase luni, după un an şi vom vedea rezultatele muncii sale”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Si nația asta de proști chiar a crezut că loozereminus sunt altceva??

  2. E adevarat ca acest partid USR-Plus e compus aproape in intregime din copiii si nepotii securistilor? Securistii aia recutati de sovietici prin anii ’50 si ’60 ? Iar acuma astia lucreaza pentru Noul Komintern? In plus, si PDL, deci si PNL, e tot un partid al securistilor activi(Traian Basescu, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Elena Udrea) iar ei sint azi PNL? Si, deci, cine raspunde de falimentul actual al Romaniei? Cine a vindut tara? Cine sint tradatorii de bagat la zdup? Dar batrinii au pensii si alte venituri grase, iar nepotii se joaca cretin de-a politica… Frumoasa tara, Romania…

  3. Conform ofiterului Ichim, Crin Antonescu dadea note informative “literare si inventate” cu 300 lei bucata. Ele sunt cuprinse in dosarul 2456sca/DSS 01429. “Porumbacu” avea mare trecere la minore. Daca e adevarat, si luptatorul Antonescu intra in Cercul Securistilor ce conduc Romania. Liderul PNL tace. Cu cateva luni inaintea alegerilor prezidentiale, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, declara ca cei doi contracandidati ai lui Crin Antonescu, este vorba despre Traian Basescu si Mircea Geona, au aceeasi mama si acelasi tata. “Sunt de aceeasi mama si acelasi tata. Securitatea si comunismul sunt mama si tatal lor”, spunea Orban.

    Interesant este insa ca nu doar cei doi sunt suspectati ca ar fi avut legaturi cu Securitatea. La fel stau lucrurile si in ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, asa cum se va putea observa in cele ce urmeaza. Conform marturiilor ofiterului de legatura al DSS Tulcea Ioan Ichim, nici Antonescu n-ar fi “copil din flori”. Dimpotriva, conform altor martori, Antonescu se ocupa de minore si are un copil cu lipoveanca Slavka Popov. Practic, la ultimele alegeri, romanii au avut de ales intre trei candidati banuiti ca in trecutul lor au fost influentati de serviciul secret care teroriza romanii inainte de 1989.

    Grav este ca asupra majoritatii liderilor politici de astazi planeaza asemenea suspiciuni. Va prezentam in continuare “povestile” despre legaturile cu Securitatea ale lui Traian Basescu, Mircea Geoana, Crin Antonescu, Adrian Nastase sau Sorin Oprescu, care circula deja pe piata. Precizam ca acest articol are la baza o informatie primita la redactie si care il priveste pe liderul PNL, Crin Antonescu.

  4. ILIE DAN BARNA ESTE MARTOR AL LUI IEHOVA…DE ACEEA SCUIPA ATAT PE CRESTINII ORTODOCSI SI PE BISERICA ORTODOXA ROMANA. ASTEPTAM NASTEREA COPILULUI LUI BARNA, CARE NASCUT DIN CURVIA PARINTILOR, NEFIIND CUNUNATI SINT IN CURVIE, SA VEDEM EXPERIMENTELE SEXUALE SI MASTURBAREA PE CARE I-O VOR IMPLEMENTA PARINTE 1 SI PARINTE 1. DACA S-O NASTE SI CU VREUN BETESUG, AUTISM ORI ALTCEVA…ATUNCI O SA DEA BARNA PROBA PRICEPERII LA CEVA. PANA ACUM A FOST DOAR CU FURATUL SI TURNATORIA…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998