CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Dan Diaconescu, in catuse

0 comentarii / 1441 vizualizări / 22 iunie 2010

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, şi realizatorul TV Doru Pârv au fost reţinuţi, azi dimineaţă, de procurorii DNA, pentru şantaj şi ameninţare în legătură cu primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ, cei doi urmând să fie duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii au emis pe numele lui Dan Diaconescu şi a lui Doru Pârv ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, după ce aceştia au fost audiaţi mai multe ore la sediul DNA.
Avocatul Daniel Fenechiu, care îl apără pe Doru Pârv, a declarat, marţi dimineaţă, că cei doi au fost reţinuţi pentru şantaj, precizând că acest dosar este unul politic.
Avocatul lui Dan Diaconescu, Mihai Rapcea, a declarat, pentru Mediafax, că ordonanţele de reţinere au fost date în jurul orei 6.00 şi că între Diaconescu şi Pârv nu a mai existat nicio confruntare.
Acesta a arătat că, în opinia clientului său, gestul procurorului Gheorghe Bocşan de a nu mai face nicio confruntare, deşi îl sfătuise pe Dan Diaconescu să rămână la sediul DNA până vine Doru Pârv de la Arad pentru a face acest lucru, a fost unul de rea-credinţă. Avocatul a precizat că din acest motiv apărătorii lui Diaconescu şi Pârv vor face plângeri împotriva ordonanţelor de reţinere emise pe numele celor doi.
Rapcea a adugat că, potrivit procurorului, cei doi vor fi duşi în jurul orei 18.00, la instanţa Judecătoriei sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998