CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dan Diaconescu, posibil candidat al UNPR la primaria generala

0 comentarii / 1954 vizualizări / 10 mai 2011

După ce, la finele săptămînii trecute, s-a vehiculat informația că Dan Diaconescu ar urma să se înscrie în UNPR, iată că liderul formațiunii, personal, recunoaște că este interesat politic de persoana bossului OTV.

Prezent la B1TV, aseară, Gabriel Oprea a explicat participarea ciudată a lui Dan Diaconescu la ședința Comitetului Executiv Național al UNPR, de sîmbătă, deși acesta nu este politician cu acte în regulă. ”Nimeni nu poate face abstracție de faptul că Dan Diaconescu, în afara unul model de succes în televiziune, ca realizator, a devenit un om politic. Avem foarte multe lucruri care se aseamănă în proiectul nostru politic, cum ar fi taxa pe marile averi…multe puncte comune. Putem, în perspectivă, să discutăm despre un proiect comun” a spus Oprea.

El a ținut să puncteze, însă, un amănunt interesant, acela că UNPR nu e interesată de apropierea, printr-o alianță sau fuziune, de partidul pe care încearcă să îl constituie Diaconescu, ci strict de persoana acestuia: ”Am discutat doar cu Dan Diaconescu, ca persoană, pentru că e un personaj de luat în seamă”.
Declarațiile lui Oprea întăresc spectaculos, astfel, unele zvonuri de dată recentă, potrivit cărora UNPR îl ia în calcul la modul cel mai serios pe Dan Diaconescu pentru candidatura la primăria Capitalei, în condițiile în care Neculai Onțanu, candidatul vehiculat în prezent, nu trece de scorul partidului în sondajele pe București, adică 1-2%. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998