CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dan Mihalache: Monica Macovei şi-a asumat o făcătură pentru a acoperi scandalul Vilei Dante

0 comentarii / 1603 vizualizări / 26 iulie 2012

Secretarul general adjunct al PNL Dan Mihalache a declarat, azi, că europarlamentarul PDL Monica Macovei a prezentat o „făcătură” pentru a acoperi scandalul Vilei Dante prin documentul în care liderii USL s-ar angaja ”să desfiinţeze” Curtea Constituţională, DNA, ANI şi CNSAS.

„Doamna Macovei a asumat astăzi (n.r. joi), la nivel de partid, o făcătură pusă la cale în laboratoarele propagandistice ale Partidului Democrat, tocmai pentru, pe deoparte, a acoperi scandalul Vilei Dante, respectiv de ce statul român când se tăiau pensii, când se tăiat salarii a cheltuit un milion de euro pentru bazinele şi spa-urile lui Traian Băsescu, iar pe de altă parte pentru, probabil, a dezinforma din nou opinia publică externă cu privire la intenţiile Uniunii Social Liberale. PDL şi Traian Băsescu sunt capabili să recurgă la orice fel de mizerie pentru a evita validarea referendumului care va fi în mod limpede defavorabil lui Traian Băsescu”, a conchis liberalul, conform Agerpres.

El a acuzat-o pe Monica Macovei că este în stare să ceară suspendarea drepturilor României în Uniunea Europeană pentru „a salva scaunul lui Traian Băsescu”.
„Am ascultat-o mai devreme pe doamna Monica Macovei şi fără a dori, neapărat, să folosesc cuvinte grele, aş spune că este şi mincinoasă, şi iresponsabilă, şi o ruşine pentru Parlamentul European şi o ruşine pentru România. E un cetăţean român, care, pentru a salva scaunul lui Traian Băsescu, e în stare să facă rău propriei ţări, e în stare să ceară suspendarea drepturilor României în Uniunea Europeană, suspendarea plăţilor şi mai ştim ce îi mai poate trece prin cap acestei fiinţe mincinoase şi iresponsabile”, a susţinut acesta.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a cerut, joi, demisia premierului Victor Ponta, după ce a prezentat un document semnat de preşedintele PSD prin care acesta şi ceilalţi lideri ai USL se angajează ”să desfiinţeze” mai multe instituţii ale statului, precum Curtea Constituţională, DNA, ANI şi CNSAS.
„Acest document arată că USL doreşte distrugerea României. Este un document semnat de conducerea PSD, PNL şi PC, deci inclusiv de premierul Victor Ponta. Prin acest document, cei trei s-au angajat în scris să desfiinţeze Curtea Constituţională, să desfiinţeze instituţiile care asigură justiţie şi integritate în România, adică să desfiinţeze DNA, ANI şi CNSAS. (…) Aceasta ar fi o lovitură mortală dată sistemului de justiţie din România”, a declarat europarlamentarul PDL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998