CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dan Pavel: ”Basescu se spala pe maini de propriul partid”

0 comentarii / 1693 vizualizări / 9 februarie 2011

Președintele Traian Băsescu pozează în ”virginul imaculat” și, asemenea lui Pilat din Pont, se spală pe mâini de propriul său partid perorând, vezi Doamne, că protejează corupții, uitând însă că PDL reprezintă propria sa creație, și, totodată, singura moștenire pe care o lasă românilor, susține analistul politic Dan Pavel, în exclusivitate pentru Inpolitics, comentând, astfel, declarațiile lansate marți seara, la TVR, de șeful statului.

”PDL a deschis ușile mereu în fața corupților”
”Traian Băsescu se pare că devine din ce în ce mai împovărat de moștenirea politică pe care ne-a lăsat-o: PDL. Acest partid este creația lui Traian Băsescu și, parțial, a lui Vasile Blaga. Un partid construit în mod deliberat exact așa cum este el astăzi. Adică, în PDL nu s-au închis niciodată ușile în fața corupților. Din contră, vorbim despre un partid cu o clientelă politică numeroasă. Sunt foarte multe de spus în această direcție.

”Băsescu se crede Pilat din Pont”
Să ne amintim cum Traian Băsescu, pe vremea când era un deputat jucăuș, ne povestea cum are el câte o femeie în fiecare port. Și cum le frecventează el pe toate. Acum, însă, Traian Băsescu vine și pozează în virgin. El vrea ca românii să creadă ca este virginul imaculat Traian Băsescu. Și, la fel ca Pilat din Pont, Băsescu se spală pe mâini, cică, de partidul pe care l-a creat și pe care l-a girat de atâta amar de vreme. Ca o paranteză, să îți dai colegii la o parte și să spui că aduci tu alții mai buni, doar să te credem pe cuvânt, nu este o viziune deloc morală”, explică Dan Pavel. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998