CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dan Pavel: ”Osama ben Laden i-a stricat planurile lui Vantu”

0 comentarii / 1619 vizualizări / 2 mai 2011

Dacă miliardarul Sorin Ovidiu Vântu avea de gând să facă astăzi o dezvăluire compromițătoare despre președintele Traian Băsescu el va trebui să mai așetepte deoarece orice ar spune ar fi umbrit de împușcarea teroristului Osama ben Laden, afirmă analistul politic Dan Pavel, în exclusivitate pentru Inpolitics.

”Obama ben Laden și nunta regală din Marea Britanie”
”Având în vedere că Barak Obama știa de câteva zile unde se ascunde Osama ben Laden, înseamnă că el a amânat operațiunea trupelor americane pentru a nu strica nunta din Marea Bitranie. Dacă Sorin Ovidiu Vântu urmărea să facă astăzi, așa cum anunțase, o dezvăluire care să-l compromită pe președintele Traian Băsescu, va trebui să mai aștepte. Orice ar spune va fi umbrit de ce s-a întâmplat azi-noapte, de uciderea lui Osama ben Laden. Cu alte cuvinte, păstrând proporțiile, putem spune că ben Laden i-a stricat planurile lui Sorin Ovidiu Vântu. Dacă are într-adevăr ceva de spus, el trebuie să mai aștepte o zi sau două.

”Eu nu mai cred tot ce spune SOV”
Pe de altă parte, eu unul nu mai cred în tot ce spune Vântu. Chiar dacă este înconjurat de oameni din serviciile secrete, la ce i-a folosit? Dacă SOV era atât de intelligent pe cât se crede, de ce a mai ajuns aici? Oricum, anunțul că îi va face ”o surpriză” lui Traian Băsescu e umbrit și de faptul că a fost făcut după ce a fost arestat. Dacă avea ceva de spus, de ce nu a spus înainte?”, întreabă Dan Pavel. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998