CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dan Voiculescu: ”Anchetarea fiicei mele, razbunare pentru suspendarea presedintelui”

0 comentarii / 1598 vizualizări / 11 iulie 2013

Magnatul Antenelor, Dan Voiculescu, afirmă, într-o postare pe blogul propriu, că anchetarea fiicei sale de către DNA este o răzbunare a regimului Băsescu pentru suspendarea de anul trecut.

”La un an de la suspendarea presedintelui Traian Basescu, fiica mea a fost chemata la DNA intr-un dosar in care presupusul faptuitor a fost eliberat cu mult timp in urma, prin decizia unanima a unui complet format din 3 judecatori, din lipsa evidenta de probe si de pericol public. In asemenea conditii, demersul de astazi ar putea fi considerat o provocare din partea celor care, pentru ca nu au cum sa ma atace direct, imi vizeaza familia(…)
In esenta, lucrurile sunt foarte simple (si nu au legatura cu justitia): stie o tara intreaga ca eu sunt miza reala pentru Traian Basescu. Si nu de ieri, de astazi, ci de 8 ani, de cand nu am vrut sa ii subordonez trustul de presa pe care l-am fondat. In consecinta, solicit celor care vor sa se razbune pentru o suspendare confirmata democratic prin votul a 87% dintre romanii care s-au prezentat la vot, sa aiba curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei” afirmă afaceristul.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998