CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dan Voiculescu: ”Basescu ar putea fi suspendat pina pe 25 martie”

0 comentarii / 1463 vizualizări / 7 februarie 2011

Liderul PC, Dan Voiculescu, aruncă o bombă de proporții într-un interviu dat azi, în care afirmă că actualul președinte ar putea fi suspendat din funcție în următoarele cîteva săptămîni.

Voiculescu, spune într-un interviu acordat Agerpres, că există premise parlamentare ca, până la 25 martie 2011, preşedintele Traian Băsescu să fie suspendat din funcţie. Liderul conservator a afirmat că în Senat, opoziţia mai are nevoie de un un singur vot şi că sunt senatori din actualul arc guvernamental care nu mai acceptă „să fie responsabili pentru dezastrele cuplului Băsescu-Boc”. ”În Senat, Opoziţia mai are nevoie de un un singur vot. Sunt senatori din actualul arc guvernamental care nu mai acceptă să fie responsabili pentru dezastrele cuplului Băsescu-Boc. Din momentul în care vom avea majoritatea în Parlament, vă garantez că Guvernul Boc şi preşedintele Băsescu vor răspunde în faţa românilor. Sunt premise parlamentare ca, până la 25 martie, Traian Băsescu să fie suspendat” afirmă el.

”Românii au nevoie de o schimbare imediată. Nimeni nu mai are răbdare cu acest regim. Pensionarii şi bugetarii cu venituri ciuntite, tinerii fără un loc de muncă, antreprenorii falimentaţi, profesorii, medicii, toţi îşi doresc o schimbare cât mai rapidă. Românii sunt asediaţi de regimul Băsescu-Boc. Încă două luni de asediu sunt, oricum, foarte greu de suportat” mai spune Voiculescu.

El mai adaugă că ”Această coaliţie nu s-a făcut pentru a ne face că lucrăm. Alianţa PSD-PNL-PC are obligaţia de a folosi toate mijloacele parlamentare şi constituţionale de care dispune pentru a schimba imediat puterea. Iar în România puterea a fost abuziv concentrată în mâinile unui singur om, Traian Băsescu. Aşadar, pentru Opoziţie şi pentru peste 85% dintre români, schimbarea lui Traian Băsescu înseamnă îndepărtarea unui regim abuziv, corupt şi incompetent, înseamnă revenirea la democraţie şi normalitate. Pe scurt, şansa la o viaţă mai bună”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998