CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dan Voiculescu: ”Basescu este modelul presedintelui slab”

0 comentarii / 1504 vizualizări / 16 februarie 2011

Traian Băsescu este un ”președinte slab” care a maimuțărit reforma justiției, a pierdut lupta anti-corupție, a facilitate dezbinare și, totodată, a sfârșit huiduit ca la ușa cortului de propriul său popor, susține președintele de onoare al peciștilor, mogulul Dan Voiculescu.

”Un presedinte slab s-ar fi multumit cu câteva arestări preventive – de preferat din rândul rivalilor săi, astfel încât să pară ”influent” si să maimutărească reforma Justitiei. Un presedinte slab ar fi crezut că România curată si dreaptă se rezumă la numirea unui procuror-general care functionează pe bază de baterii si telecomandă. Un presedinte slab ar fi luptat împotriva crizei economice cu ministri si specialisti mai slabi chiar decât el – pentru a-i putea controla. Un presedinte slab – foarte slab – s-ar fi limitat la o reformă a statului bună numai în campanii electorale: ”Dacă veti strivi parlamentarii si veti face din 500 doar 300, veti trăi minunat, va curge miere!”.

Un presedinte slab ar fi facut din revizuirea Constitutiei doar vânare de voturi si vânt. Un presedinte slab nu lasă nimic în urmă: doar haos si dezbinare. Iar acest bilant sec al istoriei nu poate fi acoperit de niciun telefon ascultat, de nicio presiune asupra judecătorilor, de nicio arestare preventivă, de niciun echipaj de filaj. Traian Băsescu este un presedinte slab. Tupeul si încălcarea constantă a regulilor sistemului de drept nu pot înlocui puterea”, scrie Dan Voiculescu. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998