CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Dana, despre Adrian: A luminat existenta a milioane de oameni

4 comentarii / 8945 vizualizări / 31 iulie 2014

Într-o postare greu de comentat pe blogul soțului, Dana Năstase afirmă despre acesta că ar fi luminat existența a milioane de oameni.
Reproducem mai jos textul în cauză:
”Adrian, am avut un vis! Eram impreuna, asa cum am fost in ultimii 29 de ani. Aceiasi, tu si eu. Ne-am intalnit cu Dumnezeu, care ne-a spus: va mai dau de trait impreuna inca o suta de ani. Sa compenseze anii in care, prin forta lucrurilor si micimea oamenilor ati stat separati. Sa fie si pentru anii in care tu ai fost, poate, prea preocupat de soarta altora. Sa fie pentru a va petrece timpul cu copiii. Cand veti sarbatori 129 de ani impreuna sa nu uitati ca sunt acolo cu voi, la fel de preocupat sa va fiu alaturi ca pana acum! Asa mi-a spus Dumnezeu in vis, apoi am inchis ochiii, am lacrimat si am adormit cu gandul la tine, la noi, la cei 29 de ani petrecuti alaturi de omul care ne-a luminat existenta mie si altor milioane!
Cu toata dragostea,
Dana”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Un raspuns mannuit! andreutza spune ca cel mai frumos… eram pregatita sa raspund acelasi lucru dar la cate am citit, si cate mi-au placut spun doar.. succes in indeplinirea visului!

  2. Un raspuns mnuniat! andreutza spune ca cel mai frumos… eram pregatita sa raspund acelasi lucru dar la cate am citit, si cate mi-au placut spun doar.. succes in indeplinirea visului!

  3. Multumesc frumos. M-am tot itenresat de astfel de concursuri.. totusi am dubiile mele si cred ca sunt destul de indreptatit mai ales ca imi lipseste un oarecare mentor , ochi critic care sa ma indrume si sa ma adune intr-o directie sau alta dar care ar putea fi corecta.Oricum multumesc inca odata.A.. si felicitari pentru vernisaj! La mai multe!

  4. he likes him too and is looking fowrrad to coming to play with the wood on the beach (hopefully without any dead bodies in it…I know everything…call me Jessica Fletcher)Thank you for giving Pete a new home – he had better behave (or you can tell him to pack his bags!)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998