CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9686 RON DOWN | 1 USD = 4.5785 RON DOWN | 1 GBP = 5.8072 RON DOWN

Dăncilă, atac devastator: Ciolacu e total la ordinele lui Iohannis. Va candida la Cotroceni

4 comentarii / 3254 vizualizări / 17 noiembrie 2022

Marcel Ciolacu și PSD sunt complet la ordinele președintelui Klaus Iohannis și execută orbește tot ce comandă acesta, afirmă fostul lider pesedist Viorica Dăncilă, în emisiunea lui Ionuț Cristache de la EvzPlay. Fostul premier spune că Ciolacu e șantajat inclusiv cu dosarul său de fals revoluționar și că își pregătește minuțios candidatura la Cotroceni, în pofida dezmințirilor sale.

În interviu, Dăncilă a dezvăluit cum a fost sabotată în campania prezidențială de către grei ai PSD, nominalizîndu-i pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, despre care afirmă că sunau în teritoriu la primarii PSD și le cereau să-i dea jos afișele electorale. Asta, în ciuda faptului că Marcel Ciolacu a fost chiar cel care a propus candidatura ei la prezidențiale, în 2019, în Comitetul Executiv.

”Nu mi-am imaginat că există asemenea oameni pentru care scaunul e mai important decît destinul România și al românilor. Să nu uităm că aceiași oameni au fost cei care au contribuit la trecerea moțiunii de cenzură (care a dărîmat guvernul său n.n.). Eu nu acuz PNL, ei și-au făcut datoria. Ceea ce m-a nemulțumit a fost că cei din partidul pe care îl conduceam au ajutat ca să treacă moțiunea”.

”Au făcut asta sub oblăduirea dlui.Iohannis, știu că dl.Ciolacu se supune și acum cerințelor dlui.președinte Iohannis. Aducerea PSD la guvernare îi conferă (lui Iohannis n.n.) liniște deplină, 70% în parlament, ascultă toată lumea ceea ce spune, Marcel Ciolacu îi e supus total, deci coordonează atît activitatea parlamentului cît și a guvernul și pe cea prezidențială. A fost un calcul electoral care l-a liniștit foarte mult, e mulțumit cu tot ceea ce se întîmplă” mai spune Dăncilă.

Fostul premier a punctat și bizareria comisă de PSD, care îl acuză permanent pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, dar moțiunea simplă împotriva lui nu a trecut pentru că PSD s-a opus. ”Se contrazic singuri. Cred că vor avea candidați separați la prezidențiale” a spus Dăncilă.

”Ciolacu va candida. Dacă ne uităm la modul în care se poziționează în ultima vreme e clar că urmărește o candidatură. Vedem că apar fotografii cu el singur, că iese la comunicare publică de pe poziții de forță, ca și cum ar fi premier, din aceste lucruri se vede că își pregătește candidatura la Cotroceni”.
”În PSD sunt foarte multe nemulțumiri”, mai spune Dăncilă, ”sunt primari care nu mai pot ieși pe stradă, îi întreabă lumea de pensii, de facturi…. Toate aceste lucruri sunt rezultatul măsurilor care se iau la nivel guvernamental, la nivelul coaliției” afirmă ea.

”Ciolacu premier va fi o calamitate pentru România, Ați văzut modul său de abordare, modul în care se poziționează și să nu uităm că la dl.Ciolacu singura meserie a fost cea de politician” spune Dăncilă.

Vorbind despre candidaturi la Cotroceni, fostul premier spune că ”Dl.Geoană ar putea candida la președinție, dar nu din partea PSD, pentru că dl.Ciolacu nu va fi niciodată de acord cu candidatura dlui.Geoană, își dorește să candideze dînsul. Doar dacă vine vreun ordin, avînd în vedere că ai noștri sunt foarte supuși”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. De candidat, poate sa candideze si Papa Pius, presedintele/sluga va fi ales de stapani. Cea mai sluga dintre slugi.

  2. Nu va iesi nimeni din casa ca sa-l voteze pe proletarul vesnic nebarbierit Ciolacu. Incultura, servilismul, lipsa de personalitate, extractia sociala joasa sunt inscrise pe fata sa.

    • Plus compromisuri morale a la Dragnea!

  3. CIOLACU NU INSPIRA INCREDERE NICI CAT SA STAI LANGA EL IN AUTOBUZ, PARE CA TREBUIE SA ITI FERESTI BUZUNARELE. CIOLANIS E PE DUCA, ORICAT S-AR ZBATE, P.N.L.E PRAF SI RUINA CU MINCINOSUL DE RARES BOGDAN IN FRUNTE SI CU GURISTA GORGHIU…OCCIDENTUL FACE CE STIE MAI BINE…CAUTA MUSCA POTRIVITA SA FACA O BUNA MANCATOARE DE KKAT SI LIPSITA TOTAL DE COLOANA VERTEBRALA…NEVERTEBRATA IDEALA A ROMANIEI ESTE IDEALA PENTRU JEFUITORII TARII…MIRAREA CEA MARE ESTE INSA: DIN CE FAMILIE DE MILITARI POATE SA RASARA, SA CREASCA, SA AIBA EDUCATIE ..UNUL CARE NU A IUBIT NICI O MUNCA, NU ARE NICI O PROFESIE SI ARATA CA UN NESPALAT SI BOSCHETAR DE SUB PODUL CONSTANTEI? CE FEL DE MILITAR DE CARIERA POATE SCOATE SOCIETATII SI TARII UN TICALOS SI TRADATOR DE NEAM SI TARA…MAI ALES CA DE PROST CE E II BUBUIE RAZBOIUL IN CREIERI? CUM E TATAL, ASA SI FIUL, NU?! SERVICIILE SECRETE ROMANESTI NU MAI SERVESC DE MULT NICI PATRIA, NICI CINSTEA SI NICI ONOARE NU AU…LUCREAZA DE ZOR LA INALTAREA LUI CIOLACU, MAI ALES LA EXTERNE.. CEEA CE INSEAMNA CA E COMANDA SA IL URCE PE SCARA…DUPA UN DULAP TAMPIT CARE NU A INVATAT IN CEI 7 ANI DE ACASA SA SE SPELE, DAR NE INVATA PE NOI…IATA CA VOM AVEA UNUL CARE VA PUNE ACCENT PE MUNCA….PENTRU CA EL STIE CUM SA FUGI DE EA..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998