CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dancila: ”Scandalul Biden poate afecta alegerile de la noi”

2 comentarii / 3115 vizualizări / 8 octombrie 2019

Premierul Viorica Dăncilă a admis în această seară, într-un interviu acordat în emisiunea ”Gîndurile lui Cristoiu” de la Mediafax, că scandalul amorsat în SUA legat de activitatea lui Joe Biden în estul Europei ar putea afecta alegerile de la noi.

”Depinde cine este implicat în această anchetă, depinde la cine se face referire” a spus Dăncilă, adăugînd că ar fi dispusă să sprijine o eventuală anchetă: ”eu vreau să se afle adevărul, pentru că de multe ori nu s-a dorit asta și oamenii au suferit”. ”Cred că e important să știm unde s-a greșit pentru a nu mai repeta greșelile” a spus Dăncilă, adăugînd că acuzațiile lui Giuliani au ridicat anumite semne de întrebare și precizînd că pînă în prezent nu a fost contactată în acest sens de partea americană. ”Presupun că declarația (lui Giuliani n.n.) va fi dublată de anumite lucruri” a mai spus ea.
Premierul a făcut afirmația după ce, chiar în timpul interviului, a venit de la Reuters informația că Rudolph Giuliani, avocatul preşedintelui american Donald Trump, a fost convocat de Senatul SUA pentru audieri în ancheta privind corupţia din Ucraina. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Ce ancheta visezi mamaie? Poate ai inteles bancheta.
    Mai ai doar cateva zile de trait politic, in fruntea guvernului. Ce sa afli si mai ales, ce sa intelegi tu din cele ce le vei aflat despre afacerea Biden?

    • Variantele corecte : ”Ce ancheta visezi, mamaie?… Ce sa afli si, mai ales, ce sa intelegi tu din cele ce le vei fi aflat despre afacerea Biden?” E bine sa aveti un spirit critic, e si mai bine sa-l aplicati, inainte de toate, asupra propriei persoane.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998