CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dancu: ”Ambasadele ne dicteaza sa nu mai avem produse romanesti”

4 comentarii / 3043 vizualizări / 10 noiembrie 2020

Liderul Consiliului Național al PSD, sociologul Vasile Dâncu, afirmă că în spatele aberantelor măsuri guvernamentale de închidere a piețelor stă interesul ambasadelor străine de lichidare a produselor autentic românești.

„Vom face sondaje și despre impactul acestei măsuri legate de piețe. Noi am tratat această pandemie mai mult militar decât parlamentar. Nu există niciun studiu care să arate că în piețe poate fi un focar de infecție. Piețele agroalimentare sunt destul de bine aerisite, sunt foarte înalte, au un volum de aer foarte mare și este un pericol mic de a se infecta oamenii.

Ceea ce ne dictează ambasadele este să nu mai avem produse românești. Un magazin mare din cartierul Zorilor de lângă piață poate să funcționeze fără probleme, în schimb piețele sunt închise”, a declarat Dâncu ieri, la TVR Cluj. ”Noi am tratat această pandemie mai mult militar decât parlamentar” a mai atras el atenția. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Zdreantza asta tupeista in loc sa se opuna acestor masuri, impreuna cu caricaturile alea securistoide din psd, zdreanta face meleoane cu sondajele lui. Mars, zdreantza!

  2. Dar ati facut vreun studiu despre „existenta virusului”? Dar exista vreun studiu despre eficacitatea mastilor si ingreunarea muncii si circulatiei libere? HAI SIKTIR! AVEM DE ALES INTRE MAI MULTE IDEOLOGII! EU ALEG LIBERTATEA ! Trump este singura sansa ca sleatca de securisti din spatele maimutoilor de la „putoare” sa schimbe ceva aici. hai „succesuri” cu masonii anti-romani pe scari!

  3. au inebunit de tot parlamentari

  4. Felicitari d-nu Dancu. Ar trebui sa va mutati la un partid nationalist. Ultima alternativa pentru Romania de scapa de gunoaiele progresist globaliste

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998