CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Daniel Dragomir – covor de bombe peste Coldea: bani negri, vile, chefuri, smenuri

2 comentarii / 11409 vizualizări / 13 martie 2018

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a lansat azi, înaintea audierii lui Florian Coldea la Comisia SRI, o serie de întrebări la care acesta ar trebui să răspundă public; în fapt, e vorba de dezvăluiri acuzatoare extrem de grave la adresa fostului nr.2 în SRI. Acuzații care implică bani negri în conturi din străinătate, abuzuri în funcție, intervenții ilegale în justiție și mass-media, implicare în politică șamd. Dacă măcar jumătate dintre ele s-ar confirma, situația ar fi cel puțin dezastruoasă pentru statul de drept.

Ce spune Dragomir, într-un material postat pe siteul propriu:

”Intrebari pentru Coldea SRL:

Ați comunicat direct sau indirect (prin intermediul generalului Dumbravă) sau prin utilizarea rețelei speciale TO cu procurori sau judecători? Care a fost contextul acestor discuții? Ce relații ați avut / aveți cu Livia Stanciu , Ionuț Matei , Horia Valentin Șelaru , Mihai Andrei Bălan, Mirela Popescu, Bogdan Tudoran, Camelia Bogdan, Bogdan Voinescu, Ruxandra Grecu, Dorel Matei, Anamaria Trancă?

Ce relații ați avut / aveți cu următorii procurori DNA: procuror militar Ion Alexandru, procuror militar Mihai Gheorghe, Cornel Deca, Lucian Onea, Mircea Negulescu, Gabriel Marin, Gheorghe Popovici, Marius Bulancea, Alexandra Carmen Lancranjan, Matei Adrian? Ați avut discuții direct cu aceștia pe tema unor dosare aflate pe rol? Când, în ce context, ce discuții ați purtat?

Ați locuit în perioada 2009- 2016 la sediul SRI T14 împreună cu familia? Cine a acoperit costurile de întreținere, gaz, electricitate, internet, cablu și alte utilități, alimente, hrană, mese private etc.? Puteți prezenta documente justificative? Câți angajați deserveau locația T14 (bucătari, menajere, pază etc.)?

Cine a plătit zilele de naștere, de nume, petrecerile private din sediile K2, K4 și T14, ale dumneavoastră și ale lui George Maior, puteți prezenta documente justificative?

De câte ori ați fost în concedii în perioada 2006-2018 în afara României cu politicieni, când, unde, în ce context, cu cine, cine a plătit concediile, puteți prezenta documente justificative?

Ați făcut trafic de influență pentru numirea nașului dvs. Călin Bibart la conducerea Romsilva în anul 2016? Ce folos ați avut după această numire?

Dețineți conturi în exteriorul României? În Seychelles, partea turcă a Ciprului?

În ce calitate predați etică ofițerilor SRI având în vedere că ați prezentat Comisiei de control facturi false ale deplasărilor cu Sebastian Ghiță? Cine a falsificat acele facturi, când, în ce context?

Ați ordonat direct atacarea trusturilor media Intact Antena, Media Pro Mediafax, Realitatea? Cum, prin cine s-au realizat ordinele, în ce mod?

Cea de-a zecea întrebare o păstrez pentru ora 14:00, la Ana Maria Roman.

Dacă am trăi într-o țară democratică în care statul de drept funcționează, la ieșirea de la audieri, Coldea ar trebui așteptat de un procuror și nu de către jurnaliști” mai scrie fostul colonel. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Si? I-au fost puse aceste intrebari? Si daca da, a raspuns la ele? Nu ati vazut ca Basescu stie ce poate si ce nu poate sa spuna Coldea; adica nimic.

  2. Ar fi prea frumos sa răspundă. Nu cred ca se va întâmpla. Este grav ce se întâmplă. Serviciile care trebuiau sa vegheze România s-au transformat în organizații criminale de tip mafiot : te servesc dacă ma servești . Nu știu cât va dura procesul de curățire a tarii. Oricum ei acum știu ca sunt descoperiți. Datorita internetului, jurnaliștilor știm ce au făcut și ce au de gând sa facă. Au…. uitat c’è pot face masele dezlănțuie?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998