CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Daniel Dragomir despre amenintarile palestiniene: ”E vremea sa le aratam cine suntem”

4 comentarii / 3736 vizualizări / 13 mai 2018

”E vremea sa le aratam cine suntem. Gata cu amenintarile!

Dincolo de orice interese politice, trebuie sa stiti ca “Ministrul de externe” al “autoritatii palestiniene” ameninta Romania.

Cred ca Romania, spre deosebire de alte state ale UE care tremura si atunci cand bate vantul, chiar are suveranitate, are demnitate si ia decizii in functie de interesele romanilor si nu dupa ordinele doamnei Merkel!

Mai cred ca serviciile noastre de informatii ar trebui sa arate ca suntem foarte buni si profesionisti (nu in ascultarea in masa a propriilor cetateni si in abuzuri si in catuse, ca nu mai suntem fosta Securitate sau Securitatea 2.0 a lui Coldea ci un serviciu modern care apara tara), in serviciul, in slujba cetatenilor care previne orice amenintare externa. Sunt profesionisti adevarati dupa plecarea lui Cozma in Directia Generala de Prevenire si Combatere a Terorismului din SRI. Oameni care stiu bine ce au de facut!

Cred ca trebuie sa cooperam cu partenerii americani si israelieni in acest caz si ca ar trebui sa-i transmitem “ministrului de externe” al “autoritatii palestiniene” ca Romania isi respecta angajamentele si ca oricarei amenintari ii vom raspunde cu toata forta si determinarea, oricand, oricum, in orice conditii.

Si stim sa raspundem! Cu toate forta!

Oricine ameninta Romania va plati!” (Daniel Dragomir – România 3.0)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. unii profesionistiEu nu as da mare importanta unor vorbe spune la manie.Dar, nu eu contez ci mai marii tarii in frunte cu cel inalt si arogant.Ori, el nu a zis nimic asa cum nu a zis nici cand a fost chestia cu scolile din Ucraina.
    In ceea ce priveste afirmatiile Dlui.Dragomir, m-as bucura sa aiba dreptate, dar nu prea cred.Bunii profesionisti nu stau sub sefi ca Coldea.

  2. israelul e intr-o tara care nu e a lor, pe care au primit-o de la UN, dupa care, desi au fost omorati pe capete, s-au apucat sa faca si ei acelasi lucru. Acum inteleg ca Domnu’ Dragomir e prieten cu black cube si cu „institutu’ lu Benny, dar pana una-alta, israelienii ocupa abuziv teritorii a doua tari: Palestina si Siria (Inaltimile Golan). Deci n-ai cum sa treci cu privirea toate nenorocirile astea… azi au omorat 52 de oameni, in Palestina… adica au omorat niste oameni, in alta tara… nu aia a lor. Romania nu are cum sa-si mute ambasada la Ierusalim, pentru ca i-a zis Benny ca il scapa pe Dragnea de puscarie, sau pe Domnu’ Dragomir… Mai multe tari si-au retras azi ambasadorii din Israel… Tari NATO… Israelul nu e o tara NATO… in caz ca nu se stia. Cut the wizardry!

  3. porcu asta e platit de israelieni de la mosad k doar d-asta facea afaceri cu back cube! ce sa zica si el…

    • A predat lista cu slugoii Securității din presă. Ustură!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998