CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

De aia a divortat Bombonica? Cum a ”trecut” Dragnea Oceanul si a ajuns de risul netului

5 comentarii / 5637 vizualizări / 11 mai 2016

În timp ce, la București, Liviu Dragnea face mișto la greu de fostul coleg Valeriu Zgonea alias Zorro, cu sau fără antilope Gnu și crocodili, peste ocean, canadienii și americanii fac, la rîndul lor, bășcălie pe seama aspectului liderului PSD.

Astfel, unul dintre cele mai populare siteuri ale lumii, aflat între primele 4000 ca număr de accesări, am numit theRichest.com, specializat în topuri inedite, se folosește de imaginea lui Dragnea pentru a ilustra un videoclip deloc măgulitor pentru el.
Pe 24 aprilie, siteul a difuzat un filmuleț conținînd topul celor mai sexy femei-politician din lume, un clasament în care România nu e prezentă, din păcate.
În schimb, Gabi Firea, Olguța Vasilescu ori Rovana Plumb sunt ”reprezentate” de Liviu Dragnea, a cărui imagine e folosită în introducerea filmului pentru a se sublinia ideea că, atunci cînd vine vorba de politicieni, prima imagine care ne vine în gînd e cea a unui personaj ”înțepat”, bătrîn și cu părul cărunt, ceea ce nu ar fi adevărat chiar în toate cazurile. Așa că urmează lista celor 10 ”excepții” sexy.

 

rosaria

Mara Rosaria Carfagna, fost ministru în guvernul Berlusconi, una dintre frumusețile politicii prezentate în antiteză cu Liviu Dragnea

 

Nu e clar cum au ajuns canadienii de la theRichest.com la ideea folosirii lui Dragnea drept exemplu negativ de politician ”înțepat” și bătrinicios, cert e că filmul are peste două milioane de vizualizări numai pe youtube, în cele vreo două săptămîni scurse de la lansare. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. […] sursa: inpolitics.ro […]

  2. Bre BTI, asa cum e Dragnea, „înțepat și bătrinicios”, tot arata mult mai bine decat tine. Tu ar trebui sa stii mai bine ca oricare ca o reclama negativa e mai buna decat indiferenta. Cum te numea odata Vadim Tudor in „Romania Mare”?

  3. bai, iacobe, cum naiba umbli prin subsolul netului si gasesti toate articolele astea tabloide de care nu a auzit nimeni?

  4. sa fim seriosi, omul arata ca un roman sadea, in nici un caz mai rau decat saltimbancul Trump

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998