CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

De azi, romanii saraci nu mai platesc penalitati la intretinere

0 comentarii / 1493 vizualizări / 2 august 2010

Vicepreşedintele PC Bogdan Ciucă a anunţat, azi, intrarea în vigoare a unei legi iniţiate de PC privind scutirea de la plata penalităţilor la întreţinere generate de suma restantă a proprietarilor care îşi achită integral cotele de contribuţie în termen de 12 luni de la intrarea în vigoare a legii.

Ciucă a precizat, într-o conferinţă de presă, că aceste prevederi se vor aplica familiilor al căror venit net lunar pe membru de familie, respectiv al unei persoane singure, nu depăşeşte suma de 1.000 lei.

Bogdan Ciucă a menţionat, conform Mediafax, că nu vor beneficia de această lege românii bogaţi ci românii care, de bună credinţă, vrea să plătească dar nu are cu ce.

„La această dată, foarte mulţi români şi datorită crizei, şi datorită pierderii locului de muncă au acumulat datorii la întreţinere, care sunt datoriile cu titlu de bază, şi pentru că nici acestea nu au fost achitate la timp, acestea au generat penalităţi, penalităţi calculate de multe ori aberant, nejustificat şi diferit de la o asociaţie la alta”, explicat el.

Potrivit legii, prin cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari se înţelege datoria cu titlu de bază fără suma rezultată din penalităţi.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998