CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

De ce a secretizat Iohannis rapoartele de activitate ale CSAT?

6 comentarii / 3912 vizualizări / 17 februarie 2021

O întrebare: de ce în mandatele lui Klaus Iohannis rapoartele anuale de activitate a CSAT au fost secretizate și nu mai sunt postate, din 2015 încoace, pe siteul instituției, așa cum se proceda pînă atunci? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Explicatia e simpla.
    Boul Oligofren nu vrea sa afle dujmanii, adica Rusii si Chinezii cum se va lupta el cu ei si ce planuri si strategii si-a facut ca sa-i invinga.

    Lasind gluma la o parte, azi tovarasu sereimuist Fărăpuță, purtator de minciuni al securetilor,a zis ca astia care criticam pactul teroristo sionist nato si Lagarul European, sintem pericol la adresa securitatii nationale, ne platesc interlopii, rusii chinezii, teoristii si dracu mai stie cine.

    Bai Fărăpuță, adevaratul pericol la adresa Romaniei e chiar Boul Oligofren care incalca Legea si Constitutia mai mult decit o suge zbircita Cacarmen la sepepule.

    Adevaratele pericole sint oengeurile sorosiste, zecile de miliarde de euro sifonati in exterior de catre banci si corporatii, tradatorii Hering si Colpulea. tortionara Gaura Kurvuta Kobeshita si multi altii, guvernul penelepro-useraios , ETC !

    Chiar trupele de ocupatie ale Noului Wehrmacht sint un pericol serios pentru siguranta noastra, intrucit sint formate din criminali, drogati, sugaci si pedofili, ca sa nu mai spun ca sintem tinte legitime pentru rachetele rusilor.

    Csat e o gluma, e o baie turceasca unde se transpun in practica indicatiile pretioase venite de la Hell Aviv, Uashinton, Londra, Parish, Briucsel si Bonn/Berlin

    Care cum i se scoala sa futa Romania si pe romani, o face prin intermediul Csat

  2. Așa le place românilor, să-și instaleze un prostovan în fruntea statului care să-i fure și să-i terorizeze.

  3. Ehe, pe vremea mea nici nu trebuia sa mai secretizezi tu ceva ca totul era deja secretizat, deci nu mai era nicio nevoie ca sa secretizez eu CSAT-ul.
    Odata i-am zis lui Mishu: „Negritoiule, zii lui Isarescu sa-i sugereze lui Florin Georgescu sa-i permita lui Marmelando sa se destinda si el pe la vreo discoteca, doua. Ca doar stii bine cat de greu se creste un sef la ANAF sau un ministru de finante si cat de greu se intra la scoala la Militia Economica. S-o lase dracului de Academie de Informatii ca moare de foame cu ele, informatii ii trebuie lui sau malai sa dea la toti interlopii care ma voteaza cu protejatii lor cu tot”.
    Ehe, uite-asa a inteles si marele (inaltul) barbatel de stat Marmelando Teodorovici (alintat Marmelandino sau Micuzalemma) ca nu-i trebuie informatii ci sa stea aproape de Maharaja.

    • Ciobanule, a uitat portarul de la SRI să-ți dea reminderul că România e în UE.

      Pe vremea ta ai rămas un securist stalinist de 1,5 metri cu probleme erectile și 2 dinți autentici în gaura unde se slobozesc ciobanii tăi superiori.

  4. […] ”O întrebare: de ce în mandatele lui Klaus Iohannis rapoartele anuale de activitate a CSAT au fost secretizate și nu mai sunt postate, din 2015 încoace, pe siteul instituției, așa cum se proceda pînă atunci?”, scrie ziaristul pe site-ul său, ”Inpolitics”. […]

  5. […] O întrebare: de ce în mandatele lui Klaus Iohannis rapoartele anuale de activitate a CSAT au fost secretizate și nu mai sunt postate, din 2015 încoace, pe siteul instituției, așa cum se proceda pînă atunci? (B.T.I.) […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998