CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

De ce a venit Maia la Oradea? Ca să-i ia fața Gavriliței

13 comentarii / 4256 vizualizări / 8 ianuarie 2023

Război de imagine între femeile din conducerea Moldovei. În timp ce premierul Natalia Gavrilița efectuează o vizită glorioasă în Germania, unde se întîlnește cu președinta PE, Roberta Metsola, cu liderul PPE, Manfred Weber, și cu lideri politici germani, președinta Moldovei, Maia Sandu, își roade unghiile, iritată. Ce de făcut ca să n-o lase pe Gavrilița – despre care se aude că președinta i-ar coace demiterea – să-și ia prea mult vînt în pînze?

Răspuns: apelăm la niște amici români și perfectăm o vizită ”misterioasă” la Oradea, începută ieri și finalizată azi. Atît de misterioasă, încît președinția Moldovei se face că plouă cînd jurnaliștii o iau la întrebări: ce, cum, de ce? Mîlc tac și oficialii noștri.

Maia a venit la Oradea, cu o cursă Tarom fără fițe, să celebreze, cică, Crăciunul ortodox, pe stil vechi, scrie presa de la noi și de peste Prut.
Cam greu. Dincolo de faptul că Sandu nu prea e dusă la biserică, la propriu, e, oricum, de rit nou, dovadă mesajele generoase postate anual de 25 decembrie, în comparație cu cele scurte și seci de 7 ianuarie.

Nimeni nu află decît că vizita a fost privată și că s-a văzut cu Ilie Bolojan, cu primarul Oradiei, Florin Birta, că băieții de la SRI și SPP au foost la datorie, iar la plecare a spus că e un oraș frumos.

Și totuși, de ce a venit, de ce a plecat?

Simplu: încropind vizita misterioasă și neexplicată intenționat presei – de parcă ar fi mascat secrete nucleare – Maia Sandu a reușit exact ce și-a propus: să-i ia fața în bună măsură Gavriliței în presa din Moldova, ziariștii pedalînd la fel de mult, ori chiar mai mult, pe descinderea la Oradea ca și pe turneul Nataliei Gavrilița în Germania. Punct ochit, punct lovit. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Maia a fost trimisa in Romania de Alexander Soros , care o vrea presedinte si la Bucuresti, in 2024, desi George Soros i-a promis acelasi lucru si Codrutei Kovesi.
  OhaNnis va debarca urat de la putere.

 2. A asistat la festivitatea de absolvire a cursurilor academiei de informații de la Oradea și înaintarea in grad a contingentului din Republica Moldova care a fost școlarizat acolo

 3. Este o prostănacă. Are cam aceeasi biografie ca si Câțu. Doi racolați care isi vand țările. S-ar putea si căsători impreună.

 4. NU SE VEDE DE LA O POSTA CA E O MARIONETA? INCAPABILA, FARA DUMNEZEU, O FACE PE MODESTA SA O CREADA LUMEA CA E DIN POPOR PENTRU POPOR, PUTE DE TRADATOARE SI NU ARE NICI O TREABA CU TARA, POPORUL SI VIITORUL TARII. O SLUGA PROASTA SI PROASTA VA MURI! NU VALOREAZA O CEAPA DEGERATA! DECAT MARE SI TAMPIT CA UN DULAP, MAI BINE MICA SI TOANTA, CA LUI SOROS NU II PLAC DECAT OBIECTELE.

 5. Doua tzoape moldovence ,mahalagioaice , puse doar pe scandal pentru a acapara puterea in Rep.Moldova.Este o mare rusine sa o consideram pe tzoapa Natalia Cavrilita romanca , asa cum Maia Sandu este calaul sorosist al Moldovei de peste Prut. Rusine politicienilor liberali din Oradea ca si-au pierdut timpul cu impostoareaMaia Sandu.

  • Dar şi tu eşti moldovean, iar dacă nu crezi, întreab-o pe mă-ta cum a stat poştă la un sat întreg vasluian când te-a conceput prin toate şanturile murdare.

   • Toate le știi tu, PanCurule, Erai și tu în corpul de gardă al Muiei, în vizita ei privată la privată? Ca să o păzești CU CURU, nu de altfel. Că s-o ștergi cu limba la cur, post factum, se vede că te pricepi ca nimeni altul.

    • chiar o confunzi pe tovarăşa mă-ta cu doamna Maia.
     Mă-ta te punea s-o speli cu limba prin orficii după ce toate javrele şi jegurile sifilitice se slobozeau prin ea, apoi se şi pişau şi se şi căcau. Iar ţie tare îţi plăcea şi te masturbai compulsiv lingând-o în cur, ca şi acum, cand o freci frenetic în public.

    • Va rog, nu are rost sa rasoundeti unui huligan care asa cum singur declara are doa Am spuso si o repet inpolitics este vinovat ca acest hulugan insulta .
     r”c.r”

     • Nu trebuia să tastezi „am spuso“, ci „am pus-o“ cu vaca.
      Nu „mahalagioaice“ ci „mama o ia la găoace“.
      Nu ”tzoape moldovence”, ci „ţoapa de mama era vaca“,
      Nu „hulugan“, ci „bulan“.
      Dar PanDuru e cu Curu.

   • Trădătorii szoroșiști au distrus țara asta, în frunte cu Csolosz și clica lui.

 6. hienele prezinta o particularitate zoologica:
  -au pseudo-penis!
  (catzelele de hiena)

 7. Poate s-a întâlnit cu Gușă! :))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998