CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

De dupa gratii, Udrea da sah regimului Iohannis cu o intrebare-cheie

1 comentariu / 2696 vizualizări / 18 martie 2015

Elena Udrea a postat de după gratii un mesaj pe Facebook care ridică o întrebare-cheie pentru marii susținători ai regimului Iohannis, ca și pentru fanii tandemului Kovesi-Codlea. Aproape cert, o întrebare (însoțită și de o ilustrație sugestivă) căreia nu se va înghesui nimeni să-i răspundă.

”Fractura de logică a lustragiilor de statui
Se aude tot mai des şi asurzitor întrebarea: „de ce apropiaţii lui Traian Băsescu nu au fost anchetaţi în timpul mandatului acestuia de Preşedinte?” Răspunsul dat de diverşii părerologi este că apropiaţii au fost protejaţi de fostul şef al statului. Şi aici se opreşte raţionamentul.
Dacă lucrurile stau într-adevăr aşa, înseamnă că aceiaşi procurori de astăzi au răspuns, în trecut, la comenzi politice. Ceea ce ne face să ne gândim că dau curs şi astăzi tot unor comenzi.
Pe logica asta, se poate specula în două direcţii: 1) Procurorii asigură protecţie noii Puteri politice, aşa cum ar fi făcut şi cu cea trecută. 2) Procurorii acţionează politic împotriva fostei Puteri.
Deci, logicienilor care o tot ţin gaia-maţu cu protecţia oferită de Traian Băsescu apropiaţilor săi, le recomandăm fie să renunţe la această aberaţie, fie să susţină că şi acum procurorii acţionează politic”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. da sah in capul lui BI, nu al romanilor

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998