CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

De la funeraliile Reginei, Iohannis și soția pleacă în turneu american

15 comentarii / 3243 vizualizări / 15 septembrie 2022

După deplasarea la Londra, luni, pentru funeraliile reginei Elisabeta, președintele Klaus Iohannis pleacă împreună cu doamna Carmen într-un turneu în SUA care va acoperi cel puțin ambele coaste ale continentului.

Astfel, Iohannis va participa la lucrările celei de a 77-a Adunări Generale a ONU, la New York, care se desfășoară între 20-26 septembrie, unde se vor dezbate probleme majore, cu participarea inclusiv a delegației Rusiei, condusă de ministrul de Externe Serghei Lavrov.

Pe 22 septembrie, conform informațiilor Inpolitics, Iohannis și soția sa se vor afla pe coasta de Vest, la San Francisco, unde, în sala de bal a hotelului Ritz Carlton, va avea loc la orele serii o recepție în cadrul căreia președintele se va întîlni cu reprezentanții comunității românești. Manifestarea se înscrie în celebrările sfertului de secol scurs de la semnarea Pactului Strategic dintre România și SUA. Nu e clar în acest moment dacă președintele și soția vor sta în SUA pe durata întregii săptămîni viitoare, cît ține Adunarea ONU, și dacă mai are prevăzute în agendă și alte deplasări pe teritoriul american pentru celebrarea parteneriatului.

În septembrie anul trecut, la precedenta Adunare a ONU, Klaus Iohannis a mers la New York sfidînd solicitarea adresată de SUA șefilor de stat și de guverne de a nu participa, pe cît posibil, fizic la lucrări, limitîndu-se la prezență virtuală, ”pentru a împiedica transformarea sesiunii ONU într-un eveniment super-răspânditor de coronavirus” după cum se arăta în nota diplomatică transmisă celor 192 de lideri. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Servitorul SECURITATII si al STRAINATATII se plimba… Robot fara inima si fara cap…

 2. Si mai dau o tura si pe la casele lor din Miami-Florida, ca nu au case peste case numai la Sibiu.
  Inainte nu era an ca famiia Iohannis sa nu se duca acasa la Miami .

 3. Asasinii Nostri Si Jefuitorii Romaniei

 4. Acum este momentul bun pentru suspendarea, demiterea si inculparea pentru tradare a Dulapului pentru destabilizarea Romaniei prin schimbarea P.M. la maxim 1 an, instrumentalizarea justiei cu scopuri economice si politice (adica coruptie), faptul ca niciodata nu a luptat, nu a protejat interesele nationale ale Romaniei in plan extern, pentru faptul ca a facut LOBBY deschis pentru corporatii straine (coruptie imputita de la cel mai inalt nivel), legaturile lui cu rusii (Veronica Usatii, sora unui ofiter FSB din Republica Moldova Renato Usatii), implicarea directa in afaceri ilegale (schweighofer, bmv, reactoarele nucleare experimentale etc), cu vanzarea copiilor, casele ilegale furate si patronarea frauduloasa a grupului nazist G.e.G. actualul FDGR ce a refuzat sa returneze JAFUL facut asupra romanilor si romanilor evrei.

  • Ala joaca cu Maia Sandu de buna vreme, impotriva Rusiei.
   E doar un oportunist, ba e cu Rusia, ba impotriva ei.

   • Poftim de la Europa Libera (ca sa nu avem discutii) documentarea asupra lui Renato Usatii, fratele Veroncai Usatii, sotia celui mai bun prieten, sponsor si oligarhul din spatele lui Klaus Iohannis de pe vremea cand era primar al Sibiului, Michael Schimdt, detinator Automobile Bavaria Romania.

    „Portretul unui… „om sovietic”: Renato Usatîi ”
    moldova(punct)europalibera(punct)org/a/27516625.html

    point(punct)md/ru/novosti/politika/renato-usatii-shi-legaturile-sale-cu-fsb/

    • Acolo scrie despre Usatîi „trimis la Chişinău de «băieţii de la FSB şi de la Kremlin»“, nu că e ofiţer FSB. Aplici metoda dementă a lui Vasilică Militaru, modificând informaţiile iniţiale, încât rezultă numai minciuni.
     Şi în al doilea articol pe care îl indici, scrie despe Usatâi că avea legături directe cu FSB-ul rusesc și la comanda acestuia s-a implicat în campania electorală din R. Moldova, ceea ce declara chiar şi el.
     Faci pe şmecheru şi spui „să nu avem discuţii“, chiar în timp ce te acoperi mincinos pentru altă minciună de cretin pe care ai produs-o, că Usatâi e „ofiţer FSB“. Mai sunteţi mulţi diversinişti odioşi sau cretini ca Vasilică, care produceţi numai mâzgă mincinoasă. Toată lumea ştie câte parale face Usatâi şi că e un oportunist doar (mai nou ia parale să fie pro-european, şi poate chiar nemţii lui Klaus s-au ocupat de asta), dar apari tu idiot sau ticălos să mănânci un căcat.

   • Doar pentru ca joaca cu Maia Sandu nu inseamna ca nu este FSB-ist, din contra.

    Maia Sandu si guvernul sau au dat contracte, bani, privatizari companiilor rusesti, companiilor indiene. Companiile romanesti au primit cuie, noi suntem buni doar de platit facturile moldovenilor si transnistrienilor.
    Maia Sandu a castigat alegerile cu sustinerea si acordul Rusiei, fiind candidatul Germaniei. Dodon&co au fost aruncati la gunoi, fiind expirati politic.

    Republica Moldova nu a facut nimic din ce a promis in legatura cu Transnistria, nu mai spun de Romania ca isi bat joc de noi, ba chiar au continuat exact aceleasi politici agreate de Moscova.
    Ei se duc la Moscova si incheie contracte, se declara impotriva unirii, impotriva Romaniei, public fara nicio rusine.

    • E clar cine eşti. Doar dementul de pe aici e şi logoreic şi superficial şi prost de bubuie.
     Acum inventezi teorii ale conspiratiei pe care doar unii si mai prosti ca tine le pot inghiti.

    • Un rahat incofundabil scoţi continuu din tine, chiar şi dacă nu-ţi spui numele. Eşti prostul logoreic in toate „priceput”.

     • Ti-am dat mura in gura, dar tu vrei tot pula.

      Pentru gradul exact al lui Renato Usatii in FSB intreaba la Moscova, ai vrut dovada ca Usatii e FSB, ai primit, dar ai vrut sa faci un argument tip om de paie si sa te certi aiurea. Eu cred ca tu si Sile Militaru sunteti una si aceeasi persoana.

     • N ai dat nimic, prostie ce esti, Ai spus ca de obicei o minciuna dementa. Ai spus textual „ofiter FSB” fara nici o acoperire pentru o afirmatie hazardata, de prost. Arati, chipurile, de unde ai luat informatia, dar acolo e altceva. Nu e delor ce ai spus, deci esti un cretin fara treaba pe lume.
      Nu poti sa ii trimiti pe altii la Moscova ca sa dovedeasca ei cacatul care l-ai dat tu.
      Du-te dracului de descreierat.
      Boule diversionist, Militaru, nu ti-a cerut nimeni „dovada ca Usatii e FSB” (ca a lucrat cu FSB mult timp in trecut e o notorietate),
      ci ti s-a spus clar ca Usatii nu e „ofiter FSB”, cum ai zis tu negru pe alb, apoi pretinzi ca ai dovezi, dar nu ai, dovedind doar ca esti un cretin care macane a prost, ca de obicei.
      Daca era „ofiter FSB” (prostia iesit din tine), avea alta biografie si nu-l sapa pe Dodon.
      Urla prostia din tine.

     • E un delir conspirativ tot ce varsă din el, fără corespondenţă în realitate şi fără înţelegerea realităţilor, ca şi când e prima oară când află despre o situaţie, despre care trebuie neapărat să relateze, dar nu e în stare să spună nimic corect. Ca un elev prost care e scos la tablă şi improvizează, dar el crede că răspunde bine şi că au alţii ceva cu el.

 5. Se duce la instructaj – cum sa faca sa ne atraga mai repede in razboiul cu Rusia. Va veni îmbibat cu propaganda mincinoasa, ca sa ne distruga complet. Sper sa nu se mai intoarca. Comunitatea romaneasca din SUA ii cunoaste toate casele. Are una si prin Boca Raton, spun românii de acolo. Ti se face greata cand vezi cine a ajuns sa conduca Țara!

 6. DICTATORU (si odioasa sotie) FUGE!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998