CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

De la piramide, Iohannis pleaca in Scotia, la distileriile de whisky

7 comentarii / 3331 vizualizări / 29 octombrie 2021

Abia revenit de la piramidele din Gizeh, Klaus Iohannis își face bagajele pentru a pleca, luni, în patria whiskyului, Scoția. El va participa la cel de-al 26-lea summit climatic ONU – COP26, cea mai importantă reuniune globală dedicată combaterii crizei climatice de la semnarea Acordului de climă de la Paris (2015) încoace, unde sute de guverne din întreaga lume se întâlnesc pentru a negocia și agrea planuri cu privire la rezolvarea urgenței climatice.

Summitul se va derula între 31 octombrie și 12 noiembrie, cu participarea președintelui SUA, Joe Biden, a lui Emmanuel Macron, Boris Johnson, Angela Merkel, Charles Michel, Ursula von der Leyen, Recep Erodgan, Justin Trudeau, Mario Draghi, fostul mare fotbalist George Weah, în prezent președintele Liberiei, și alte cîteva zeci de președinți, premieri, emiri șamd plus legendara Greta Thunberg și Sir David Attenborough.

 

Președintele Klaus Iohannis va participa la plenara Cairn Gorn (după numele unui masiv muntos scoțian), în cursul zilei de marți, 2 noiembrie, după care va putea vizita celebrele distilerii de whisky din Glasgow, unde se îmbuteliază unele dintre cele mai celebre mărci ale lumii. O șansă pe care predecesorul său, Traian Băsescu, nu a avut-o. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. In sfârșit se umanizează si Klaus. Dacă își face o poză între butoaie de whisky o să-i creasca popularitatea. Dar daca o da cu CO2 -iul la cat e benzina, gazul și kilowattul, mai scade 5 procente. Klaus! Whisky e baza. Fă-te muci! Fă-te muci! Fă-te muci!

  2. ?

  3. Asta si beat e la fel de IDIOT… Nu va mai faceti iluzii.

  4. […] Președintele Klaus Iohannis va participa la plenara Cairn Gorn (după numele unui masiv muntos scoțian), în cursul zilei de marți, 2 noiembrie, după care va putea vizita celebrele distilerii de whisky din Glasgow, unde se îmbuteliază unele dintre cele mai celebre mărci ale lumii.O șansă pe care predecesorul său, Traian Băsescu, nu a avut-o. Bogdan Tiberiu IacobSursa: inpolitics.ro […]

  5. Si asa este adormit si lipsit de vlaga, daca mai miroase si aburii de whisky este pierdut. O sa ajunga ca in bancul cu Ceausescu :” mai e state de vizitat?” Ca el doar ca turist se duce pe ici, pe colo, Nu pricepe nimic, nu are pareri, nu negociaza nimic. Iese de sub masa sa spuna ce a fost invatat. Adica da, de regula, fara sa stie de ce.

  6. Nea Klaus, vezi să nu te scapi în kilt când oi vedea vreo fantomă, că-s pline castelele din Scoția de ele…
    Buhuhuuuuuuuuuu…

  7. Se cam finalizează perioada excursiilor. Schimbarea configurației Parlamentului îl va trimite pe prost la Rahova,

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998