CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

De Niro la Tony Awards: ”Sa-l f…pe Trump!”

5 comentarii / 3107 vizualizări / 11 iunie 2018

Actorul Robert De Niro l-a înjurat birjărește pe președintele SUA, Donald Trump, în direct de pe scena decernării premiilor Tony Awards, de la New York’s Radio City Music Hall.

De Niro, deținător de Oscar, s-a aflat pe scenă pentru a-l introduce pe rockerul Bruce Springsteen, dar a șocat (și încîntat) asistența cu ce a rostit la microfon: ”O să spun doar un lucru: Să-l f…pe Trump. Gata cu ”Jos Trump”, de acum e ”Să-l f…pe Trump!”.
Insulta lui De Niro a ridicat audiența în picioare, conform siteului rt.com, și i-a adus ovații din mii de piepturi, iar între reacțiile prompte ale internauților pe rețelele sociale s-au regăsit formule precum ”geniu” și ”comoară națională”. (B.I.)

 

foto: http://anonhq.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Mitocania este din ce in ce mai apreciata in toate colțurile lumii. Unde se va ajunge in ritmul asta?

  2. de niro e plin de negativism, iar publicul de la festival e plin elitisti stangisti, bogati si imbecili. republicanii ii vor zdrobi pe democrati in toamna , iar trump castiga la mare distanta in 2020.

  3. nu intotdeauna talentul actoricesc aduce si inteligenta

    • Deep state-ul american, Securitatea ciaistefbiaistă, mafia democrată sunt realități, dar și Trump, deși opozant al acestor zoaie, are apucături de cimpanzeu în călduri.
      Robert De Niro îl atacă pe Trump în stilul lui Trump, din cu totul alte motive decât cele care agită mulțimile.

  4. Si inca un proverb romanesc isi arata valabilitatea. Unde este minte multe este si multa prostie. Cred ca acest actor pe care il apreciez vrea sa ramina in istorie ca un actor mincator de draguri care iau terminat mintea. Pacat de el. Incepe sa-mi fie scirba de el.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998