CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Dean Thompson confirma Departamentul de stat: Codurile penale trebuie imbunatatite

1 comentariu / 2128 vizualizări / 2 iulie 2015

Într-un interviu acordat azi cotidianului ”Adevărul”, locțiitorul ambasadorului SUA la București, Dean Thompson, afirmă că e necesară modificarea codurilor penale ale României, confirmînd poziția similară reflectată de raportul anual al Departamentului de stat american, privind situația drepturilor omului din țara noastră.

”În mod clar este o responsabilitate a României, a tuturor părţilor implicate, să se întâlnească şi să găsească cea mai bună modalitate de consolidare a lor. Daţi-mi voie să spun un lucru. Cred că afirmaţia de mai devreme este un citat din Raportul privind situaţia respectării drepturilor omului în România. În primul rând l-aş recomanda oamenilor ca un bun rezumat al situaţiei din orice ţară, însă aş menţiona de asemenea că este o analiză elaborată în mare parte pe baza discuţiilor cu actorii din diverse domenii, din întreaga ţară. Aşadar, reflectă observaţiile făcute de noi. În ce priveşte codurile, aş menţiona că eforturile de a le îmbunătăţi şi a le consolida, de a include părţile implicate în acest proces au fost deja demarate, aşadar observaţiile din raport sunt o reflectare a discuţiilor referitoare la acest subiect” afirmă Thompson. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. da, bre, dar nu cum vrea psd, cu dezincrimanarea traficului de influenta , cu interzicerea catuselor pentru corupti si alte bazaconii obraznice. degeaba viseaza pesedistii, tot la bulau ajung toti

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998