CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Decizie fara precedent: candidatul PSD, desemnat abia in septembrie

0 comentarii / 1715 vizualizări / 29 mai 2014

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale va fi stabilit în urma unui congres, care va avea loc, cel mai probabil, în luna septembrie, a declarat azi premierul Victor Ponta.

”Categoric va trebui să avem, conform Statutului, un Congres prin care să desemnăm candidatul la prezidențiale, pentru că la ultimul Congres l-am desemnat pe domnul Antonescu și nu cred că mai e viabil acest lucru”, a precizat, conform Agerpres, Victor Ponta, la Parlament, la finalul unei reuniuni a TSD la care a participat. Întrebat dacă Congresul PSD va avea loc în vară, acesta a răspuns că, cel mai probabil, se va desfășura în septembrie. Ponta a adăugat că este prematur ca data Congresului să fie stabilită în urma CEX al PSD de azi. „Nu, chiar nu avem o presiune foarte mare și, deocamdată, trebuie să ne pregătim în special pe partea de guvernare, pe partea parlamentară și, după aceea, pentru toamna politică”, a spus liderul social-democraților.

Este, practic, fără precedent în România ca un mare partid să intre în ultima sută de metri înaintea campaniei electorale fără a avea un candidat desemnat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998