CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Decizie fără precedent: premierul Edi Rama, interpelat în Parlamentul albanez despre angajarea lui Coldea

0 comentarii / 2039 vizualizări / 26 iunie 2024

Opoziția albaneză a luat azi o decizie politică fără precedent, în urma scandalului Coldea. Partidul Democrat, al lui Sali Berisha, a hotărît într-o ședință să adreseze o interpelare parlamentară premierului Edi Rama în care acesta să fie somat să explice legăturile cu fostul șef operativ al SRI.

”Interpelarea urgentă a Prim-ministrului Edi Rama cu privire la numirea fostului general al serviciilor secrete românești, Florian Coldea, drept consilier extern al Prim-ministrului Republicii Albania. Presa română a scris cum generalul român a oferit protecție pentru rețeaua care aducea cocaină din Mexic în Albania și apoi în România, unde era distribuită în principal în zonele bogate.” se arată în decizia oficială a PD, conform relatărilor presei albaneze.

De asemenea, grupul parlamentarilor PD a decis să înființeze două comisii de lucru pentru anchetarea intimidării reprezentanților administrației publice și verificarea implementării legii privind privatizarea facilităților de stat, suspectată a fi făcut în beneficiul membrilor partidului la putere. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998