CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Decizie-soc: UDMR va guverna doar cu cine construieste doua autostrazi

0 comentarii / 2539 vizualizări / 16 noiembrie 2016

Sătui de infrastructura de Ev Mediu a Transilvaniei, liderii UDMR au luat o decizie stupefiantă și fără precedent în istoria post-decembristă.

”Construcția Autostrăzii Transilvania se planifică și se replanifică de aproape 20 de ani. Dar, se pare că numai noi suntem preocupați de acest țel, numai pentru UDMR este importantă construcția autostrăzii. Prin urmare, UDMR a decis să includă în programul electoral faptul că oricare va fi culoarea politică a viitorului Guvern, susținerea acestuia de către Uniune va fi condiționată de finalizarea construcției Autostrăzilor Transilvania Nord și Transilvania Sud”, a declarat, azi, deputatul UDMR Cseke Attila.
Acesta a subliniat, conform Agerpres, că, ”Până când în Transilvania nu se poate circula în condiții normale, vom duce lipsa tuturor acestor aspecte. În consecință, Uniunea a decis să nu mai tolereze situația actuală și de aceea am spus că vrem autostrăzi din asfalt nu pe hârtie. Sarcina și responsabilitatea noastră, a tuturor, este să creăm premisele pentru ca maghiarii să se simtă bine pe pământul natal”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998