CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Declaratie-soc a Alinei Gorghiu despre penalii liberali

3 comentarii / 3489 vizualizări / 23 ianuarie 2015

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, are o viziune personală asupra compatibilității între statutul de membru de partid și cel de infractor condamnat, ea făcînd o declarație cel puțin șocantă în acest sens, într-un interviu apărut azi în presă.

Astfel, potrivit Alinei Gorghiu, membrii PNL care vor suferi condamnări definitive în justiție nu vor fi excluși automat din partid, ci numai dacă o analiză minuțioasă va duce la această soluție.

Concret, întrebată ce se va întâmpla cu parlamentari ai PNL trimiși în judecată, precum Corneliu Dobrițoiu și Costin Gheorghe, Gorghiu a răspuns, sec: ”Aplicăm statutul noului PNL, care are prevederi clare pentru cei care sunt condamnați pentru fapte de corupție sau alte fapte grave. Deocamdată, cei doi sunt doar trimiși în judecată. Vom fi însă destul de exigenți, iar cazurile care aduc atingere imaginii PNL și cele care privesc cazurile de condamnări definitive vor fi atent analizate”.

Așadar, potrivit noului lider al PNL, corupții partidului condamnați definitiv vor fi tratați cu ”destulă exigență”, iar cazurile lor vor fi ”atent analizate” mai înainte de a se lua decizia excluderii din partid.
De menționat că nuanțele introduse de Gorghiu în procedură nu se regăsesc în statutul PNL/PDL, care spune clar, la articolul 15, că persoanele care au suferit condamnări pentru fapte săvîrșite cu intenție nu pot fi membre ale PNL. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Cine apara infractorii, nu tot infractorii?

  2. mars ma, sctii tampenii maxime

  3. Pentru ce au astia (pnlul partid viitor unic )in plan de facut in urmatorii cel putin „zece ani”- cum a zis seful lor,este nevoie de aceste unelte diabolice si santajabile,cum sa ii dea afara?Nu se subintelege?Si de averile lor nu beneficiaza pnlul pana la urma?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998