CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Declarație șocantă: Gorghiu recunoaște că Iohannis a deturnat voturile românilor

9 comentarii / 4695 vizualizări / 20 aprilie 2023

O declarație absolut halucinantă a fost făcută ieri de președinta Senatului, Alina Gorghiu, într-o emisiune la Prima News, aceasta recunoscînd cu seninătate, ba chiar cu încîntare, că președintele Klaus Iohannis a deturnat rezultatul alegerilor din 2020, încredințînd guvernarea – și încă de 3 ori – unui partid, PNL, care nu avea acest drept, în conformitate cu voturile exprimate de români.

”Le-am spus colegilor mei deja, chiar dacă unii mă vor critica, alţii vor înţelege, PNL are de 4 ani de zile premier, deşi scorul în alegeri nu îi dădea niciun drept să aibă acest prim-ministru.

Scorul politic în alegeri nu îţi dădea dreptul să ai poziţia de prim-ministru.

Cu toate acestea, de 4 ani avem prim-ministru liberal. Ăsta nu este meritul PNL, este efortul şi capacitatea preşedintelui de a susţine un premier care a venit din partea PNL, pentru că a existat acest parteneriat instituţional între PNL şi preşedinte iar PNL trebuie să recunoască faptul că preşedintele României a avut un cuvânt greu de spus în opţiunile de politică internă, în ecuaţia politicii interne din România”, a declarat Gorghiu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. „Prostul dacă nu-i și fudul nu e prost destul”. Pe de altă parte ce spune doamna G era o chestie știută de toată lumea. Klaus a încălcat Constituția și a jucat în interes stric personal rezultatele alegerilor. Aveți impresia ca psd a ajuns in guvern din bunăvoința neamțului, a ajuns de frica lui. Psd avea motive de suspendare ce încap pe un top de hârtie A4 de 500 de foi. Doar că și ei, sunt doar niște alții politicieni, care își văd interesul lor, nu a poolimi. Adică s-au vândut și ei. Ceea ce nu e surprinzător.

 2. Stat esuat. Stat de drept esuat. Stat mafiot. Stat privatizat. Colonia Romania.

 3. Celalalte partide de ce sunt slugi si nu au votat suspendarea despotului fascist, corupt, indolent, lenes, provincial, inadecvat, absent, arogant, tradator si inept?

  Din atatea moment clasice Iohannis, momentul Schengen 2022, tipic regimului Iohannis, trebuia terminat in suspendarea+demiterea Turistului cu punerea sub acuzare de Inalta Tradare (de e.g. pentru acordul dat la distrugerea Deltei Dunarii, compromiterea canalului Sulina, cheile Dunarii fiind date la ucraineni pe Bastroe-Chilia, Iohannis nu are nicio putere legala sa permita altui stat lucrari apte de a modifica FRONTIERELE EXTERNE ALE ROMANIEI si nici incalcarea tratatelor internationale semnate de parti) si extirparea PNL-ului complice din Guvern cu fortele statului de drept.

  Din mandatul despotului fascist se pot culege foarte multe momente ce trebuiau sa duca la suspendarea automata a Grofului si inca destule momente pentru acuzatia de Inalta Tradare (de exemplu Romania este singura tara care a semnat prin Iohannis si Ciuca un tratat militar cu Ucraina, tara in razboi cu o putere nucleara vecina, singura tara din Europa cu asa ceva, nici macar Polonia nu si-a permis asta datorita angajamentelor NATO si din interes national).

  Faptul ca Iohannis schimba Prim-Ministrul si Ministrii odata pe an este cel mai rafinat si perfid mod de a distruge o tara, muci pe linie la orice capitol conform statisticilor U.E.
  A impus pe Orban si pe Citu P.M., datoria a crescut de la 30% la 50% in 2 ani de zile de „Guvernul MEU”. Unde sunt banii? Nu se stie.
  Au fost inchise spitalele si policlinicile, oamenilor le-au fost refuzat dreptul de a se trata, dreptul la sanatate. Au murit cate 500 de oameni pe zi pentru masurile luate in pandemie de „Guvernul MEU”, cand Iohannis era in vacanta la piramide. Plateste cineva?
  Pe tot ce a pus mana Iohannis s-a dus dracului.

 4. „deşi scorul în alegeri nu îi dădea niciun drept”

  -adica „democratia” FUNCTIONEAZA,
  asta e mesajul!

  -propunem de urgenta:
  1.vot ASUMAT cu nume si prenume,public
  2.femeile-fara drept de vot
  3.taxa pentru a vota

  -primul vot,referenduum:
  a.re-introducerea pedepsei cu moartea
  b. interzicerea avortului FARA EXCEPTII

  • Ceașcă, ai înviat?

 5. Gura pacatosului adevar graieste. In concluzie situatia dezastruoasa in care ne aflam se datoreaza peneleprelor in frunte cu klaun- asta daca mai aveati vreo indoiala.

 6. […] Sursa: inpolitics.ro […]

 7. Alinuța-prostuța a mai avut, în trecut, „clipe de sinceritate”: a recunoscut că pnl „mai încalcă Constituția, dacă interesul politic de moment o cere”… priceless!

 8. […] primele reacții la stupefiantele declarații ale Alinei Gorghiu privind deturnarea rezultatului alegerilor din 2020 de către Iohannis, în beneficiul PNL. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998