CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Declaratie stranie: a fost prigonit Cristache la ordinul lui Orban?

6 comentarii / 5585 vizualizări / 3 octombrie 2021

O declarație făcută de fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, în interviul dat Ancăi Alexandrescu în această seară, la Realitatea TV, pare să confirme zvonurile de dată recentă conform cărora emisiunea realizatorului Ionuț Cristache, România 9, a fost mutată de șefa interimară a TVR de la ora de prime-time 21,00 la orele 17,00 în urma unor intervenții politice.

În momentul în care moderatoarea i-a reproșat numiri controversate în diverse funcții publice, precum cea de la TVR, fără a pomeni numele lui Cristache, răspunsului politicianului a fost, oarecum neașteptat:

”La TVR e o propunere care a fost formulată de oameni care au avut activitate și care cunoșteau candidatura și chiar, vă spun sincer, Ramona Săseanu mi s-a părut un director foarte echilibrat, care și-a făcut treaba acolo. Ați auzit de vreun scandal? Ce scandal, că nu mai e Cristache în emisiunea de la ora 9?” s-a întrebat, retoric și sarcastic, în același timp, Ludovic Orban.
El a admis că la Radio și TVR e o situație tensionată din cauza prelungirii prin modificarea legislației a interimatelor ”pentru că la nivelul coaliției nu s-a ajuns la o hotărîre definitivă, dar ce să faci, dacă în coaliție nu s-a putut stabili procedura prin care să fie numit consiliul de administrație?”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Eu pe Cristache nu l-as pune nici măcar femeie de serviciu in TVR. Asta nu e jurnalist E sluga.

  • Stie toată lumea că Sorina Pintea a fost făcută după metoda securistă poate vreți un plic cu bani și dacă nu-l vreți eu tot o să declar că vi l-am dat că am copii acasă și oricum mă leagă SRI.

   Cu toate, prostia din tine urlă-n public, securist jegos!!!

 2. Cristache și Cristoiu sunt rușinea TVR. Afară cu ei cu totul!

  • Ce mulți e securistul Franklin, unul la 12:31 și încă unul la 12:33.

  • Corect! Sa le fie rusine ca nu ii pupa in cur pe Iohannis, căCîţu, Orban, Barna, Ciolos, Ponta, Ciolacu…

 3. Cristache e un terminat….păros.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998