CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Declaratie stupefianta – Iliescu: Ponta e prea tinar pentru Cotroceni

2 comentarii / 5377 vizualizări / 15 iulie 2014

Cu doar două luni înaintea campaniei electorale, Ion Iliescu, gurul PSD, face o declarație șocantă și care ar putea avea semnificații mai profunde decît ne imaginăm, potrivit căreia candidatul partidului nu ar fi tocmai potrivit pentru funcția prezidențială.

Concret, Iliescu îl consideră pe Ponta prea tînăr și fără experiență:

„Cred că pentru el nu e prea favorabil acest lucru. Pentru el ar fi fost convenabil să continue măcar un mandat de prim ministru, să îşi consolideze experienţa de prim-ministru. E cam devreme să treacă într-o nouă postură, la preşedinţie.

Trebuie să fie un om care să aibă în spate ceva mai mult. Adică experienţa lui de două mandate măcar ca premier, ar fi fost utilă şi necesara, dar împrejurările uneori forţează. Trebuie să ai şi candidatul care să câştige, or în momentul de faţă, singurul care are condiţiile să câştige această competiţie este Ponta” a spus Iliescu pentru Digi 24.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. …orice om care stie sa asculte, eeivdnt stie si sa scrie. Deci de ce nu ar scrie el ? Oare internetul are limita de varsta ? Vrem democratie si totusi unii injura initiativa de blogger a fostului presedinte – unde e libertatea de exprimare ? Eu chiar sunt curios ce si despre ce va scie ! Bafta !

  2. eu te-as sfatui ca toate astece materiale sa le pui pe un dvd…sunt senzationale, iar despre chinezu si teritoriu lui MM sunt multe de spui. chinezu te-a cautat si in redactie sa te salute…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998