CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Dedesubturile unui sondaj controversat

4 comentarii / 3047 vizualizări / 26 mai 2020

INSCOP a difuzat azi un sondaj de opinie comandat și plătit de Pro România ale cărui date vin în contradicție serioasă cu cele ale altor sondaje recente. Ceea ce ar putea devoala o anumită situație, în opinia noastră, care nu prea convine liderului Victor Ponta.

Sondajul, realizat între 15-20 mai, susține că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, rezultatele ar fi următoarele:

1. PNL – 38,5%
2. PSD – 25,8%
3. Alianţa USR-PLUS – 10,2
4. ProRomânia- 9,4%
5. UDMR – 6%
ALDE – 3,6%
PMP – 3,5% 38,3%

Aparent, e ciudat ca un sondaj comandat de Ponta, să scoată la un scor atît de mare un partid, PNL, căruia liderul Pro România îi aduce în ultima vreme toate acuzațiile posibile pentru modul în care a gestionat pandemia și nu numai.
La fel de ciudată e, aparent, și coborîrea fostului partid al lui Ponta, PSD, la o cotă foarte scăzută, de numai 25,8%.
Mesajul indirect al lui Victor Ponta pare să fie următorul, adresat strict social-democraților: fără Pro România, partid aflat în creștere, după cum reise din sondaj, PSD nu are nicio șansă să învingă liberalii, așa că negocierile trebuie demarate cît mai rapid, că alegerile bat la ușă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. ha ha nu votam sondaje!!!!!!

 2. o vorba veche, romaneasca, spune asa: „cel care plateste, comanda muzica”…
  asa ca, ORICINE are dorinta si putinta sa plateasca ORICE tip de sondaj si pe ORICE tema, va gasi cel putin un asa-zis si pretins „institut de sondare” (daca nu chiar mai multe) dispus la orice forma de prostitutie morala daca pretul este apreciat de catre ‘deontologii’-sociologi ca fiind unul cat de cat corect…

  or, pe criza asta, indusa de aberatiile celei mai incompetente conduceri pe care Romania a avut-o in istoria sa recenta, si cu perspectiva amanarii alegerilor, orice instititut este gata sa declare ORICE entitate ca avand sanse la ORICE…

  foame mare!

 3. @ După publicarea sondajului probabil că despre Ponta se poate zice că e „fericit” pe banii lui , exprimându-și în mod public, cu energie și candoare, entuziasmul pentru scorul din sondaj, „deși se pare că au câștigat echipele adverse”, ?

 4. Dacă ar fi fost fotbal probabil că s-ar fi zis,
  ,,-Au câștigat ăia, ?
  Ponta
  -Da bă da am înscris și noi !,,
  , ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998