CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat alianţa cu PC

0 comentarii / 1447 vizualizări / 10 ianuarie 2011

Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat, ieri, realizarea alianţei cu PC, înregistrându-se trei voturi împotriva încheierii acesteia.

Conform unor surse din Delegaţia Permanentă a PNL, au fost date două voturi: unul pentru realizarea alianţei, iar celălalt pentru protocolul cu PC.

În privinţa încheierii alianţei cu PC, trei membri ai Delegaţiei Permanente au votat împotrivă, potrivit surselor citate, care au susţinut că la votul pentru protocol s-au înregistrat mai multe voturi împotrivă.

Consiliul Naţional al PC a aprobat, tot azi, în unanimitate, conform Mediafax, ruperea protocolului cu PSD şi validarea alianţei cu PNL.

În urmă cu un an, în 28 ianuarie 2010, preşedintele fondator al PC Dan Voiculescu propunea partidelor de opoziţie constituirea unei Alianţe Social Liberale, variantă respinsă la acel moment de cătrei liderul liberal Crin Antonescu, care aprecia că este greu de conceput o astfel de colaborare între un partid de dreapta şi unul de stânga, dar nu excludea cooperarea la nivel parlamentar cu PSD.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998