CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Delir total: Mazare declara ca urmeaza sa fie asasinat in Madagascar

0 comentarii / 2675 vizualizări / 7 aprilie 2014

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, azi, ca a primit informatia ca s-ar pregati un atentat asupra sa, anumiti milionari care deruleaza activitati în Portul Constanta platind oameni care sa actioneze în acest sens când el si familia vor pleca în vacanta de Paste în Madagascar.

Potrivit lui Mazare, atentatul ar fi pus la cale din cauza nemultumirii unor oameni de afaceri cu privire la majorarea pachetului de actiuni detinut de municipalitate la Compania Administratia Portului Constanta.

”Chestiunea asta cu descentralizarea portului produce fibrilatii atât de mari, încât am informatii ca ar fi fost tocmiti niste oameni care sa plece în Madagascar odata cu mine, vizând eliminarea mea fizica. (…) Eu nu sunt un tip care sa ascult zvonuri, dar în orice caz daca se întâmpla ceva, apropiatii mei stiu exact despre cine este vorba si cum ar urma sa se întâmple, daca Doamne fereste se va întâmpla ceva. (…) Nu pot sa spun care dintre milionarii din port ar fi tocmit niste oameni pentru asa ceva, pentru ca nu vreau sa acuz oamenii degeaba. (…) Dar vreau sa trag semnalul de alarma ca am auzit asta. Daca se va întâmpla asta, atunci lucrurile vor iesi la iveala”, a spus primarul Constantei, la finalul unei sedinte a Consiliului Local Municipal, mentionând totodata ca asasinii platiti ”vor pleca prin Capetown”.

”O sa-mi iau masuri suplimentare de protectie, ca nu sunt nici eu un fraier. (…) Este o tara cu potential de risc, nu e o tara structurata cu institutiile statului la fel ca în Europa sau America de Nord sau ca Asia dezvoltata. (…) O consider o amenintare, desi eu nu plec urechile la zvonuri, dar nu poti sa nu-ti pui un semn de întrebare când stii ca în astfel de tari se poate întâmpla asa ceva. (…) Am facut acest anunt public.(…) În astfel de tari nu exista ambasada a României, nu am pe cine anunta. (…) Nu stiu daca am calitate sa solicit ajutorul serviciilor secrete pentru asa ceva”, a afirmat Mazare, conform Agerpres. Acesta a sustinut, totodata, ca atentatul ar putea fi comis prin platirea de catre ”milionarii din port” a doar câteva mii de dolari.

”Într-o tara ca Madagascar în care venitul mediu pe locuitor este de 400 de dolari pe an, atunci va dati seama ca, cu câteva mii, poti rezolva multe lucruri”, a spus primarul Radu Mazare.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998