CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Delir: Zuckerman sugerează NATO să amenințe nuclear Rusia: Kennedy a avut curaj în 1962!

8 comentarii / 4127 vizualizări / 6 aprilie 2023

Fostul ambasador american la București, Adrian Zuckerman, are o sugestie-șoc într-un material publicat recent în Newsweek, aceea ca NATO să își găsească îndrăzneala de a amenința Rusia inclusiv nuclear, fără a se teme de amenințările similare ale acesteia. Zuckerman pledează totodată pentru ca SUA și alți membri NATO să livreze urgent Ucrainei cele mai sofisticate arme, indiferent de risc.

”SUA și alți membri NATO nu au dat Ucrainei armele de care are nevoie pentru a câștiga războiul. I-au dat doar armele necesare pentru a supraviețui și a continua să lupte pentru libertatea sa.
Pentru a învinge, Ucraina are nevoie de arme de ultimă generație, pentru a putea lovi liniile de aprovizionare rusești și țintele strategice, fie în Ucraina, fie în Rusia. Ucraina trebuie să dispună de instrumente sofisticate pentru a-i alunga efectiv pe ruși din țară și pentru a-și proteja populația civilă de moartea și rănirea provocată de dronele, rachetele de croazieră și bombele rusești.

În mod incredibil, NATO nu a reușit să furnizeze avioane sau acoperire aeriană, cum ar fi zonele de interdicție, pentru a salva civilii nevinovați din Ucraina de la măcel. Spitalele, școlile, bisericile și centrele feroviare și alte locuri de întâlnire ale civililor au fost țintele deliberate ale criminalilor ruși. Măcelul continuă zilnic, în timp ce liderii mondiali continuă să își strângă mâinile și să se întrebe ce ar fi fost dacă!

Amenințarea nucleară nu trebuie să dicteze politica lumii libere

Argumentul privind amenințarea nucleară rusă, deși este o preocupare serioasă, nu ar trebui să dicteze politica lumii libere și nu ar trebui să fie folosit ca un instrument de șantaj. Dacă va fi acceptat ca atare, lumea liberă este pierdută, deoarece va fi mereu șantajată de criminali precum Putin, Xi Jinping sau mullahii din Iran.

Acum este momentul pentru o acțiune decisivă din partea SUA. Președintele Kennedy a făcut-o în timpul crizei rachetelor cubaneze” mai cere fostul ambasador.

De menționat că în 1962, președintele John F.Kennedy, confruntat cu intenția sovieticilor de a instala rachete cu rază medie de acțiune în Cuba care puteau lovi SUA, a amenințat URSS cu ripostă militară violentă și a ridicat nivelul de alertă al armatei la DEFCON 2, ceea ce însemna pregătirea forțelor militare pentru desfășurarea în vederea unui război nuclear și pentru eventuala bombardare a Moscovei în maxim 6 ore. Doar un prag sub DEFCON 1, care însemna ripostă nucleară în cazul declanșării efective a războiului nuclear.

În consecință, referirea lui Zuckerman la decizia lui JFK nu lasă loc de echivoc, fiind vorba de sugerarea unei amenințări militare directe la adresa Rusiei. Adică premise pentru al treilea război mondial. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Ca e un borfas se vede si din stirea:
  „Fostul ambasador SUA în România, Adrian Zuckerman, în vizită la ”investiția” asocierii de penali (Elena Udrea, Maricel Păcuraru, Miron Mitrea șamd) care ridică Transilvania Smart City”
  Acum sta prin Romania ca…. lobbyst.

 2. MICHAEL HUDSON ON HOW US FOREIGN POLICY IS ADMINISTERED BY MENTALLY ILL JEWS.

  https://www.bitchute.com/video/YmEAYphCuRR9/

 3. „în Ucraina apărăm valorile noastre liberal-progresiste”
  https://www.unz.com/article/the-culture-war-in-ukraine/

 4. Adrian Spagaman a ragait si el ceva, stand pe buda! Un neroman, care odata ce s-a vazut cu patalama ca e ambasador prin Romania, a pornit sa isi incarce cosul de praduieli..Pomanagiu, nu ambasador! Acum, daca tot nu a putut dovedi ca e barbat, fatalica asta, se ratoieste la gardul rusilor …in Romania nu exista profesia de lobbyst ci de traficant de influenta…Pana una-alta nucleara e sub fundul lui zucherman ca profita de fosta sa pozitie ca sa faca nefacute pe aici…pe bani multi! Dar nefiind roman, se amesteca precum lupu intre oi, sa inhate si el ceva…

 5. Pai, sa ameninte, dar sa-si asume si consecintele!
  Oricum e pe nasalie !
  SUA, desigur !

 6. Zuckermann este un idiot notoriu ( o fi si khazar) nu stiu de ce mai este băgat in seamă si nu altundeva. Kennedy nu a făcut asta, a fost un pacifist care dorea sa o rupă cu ideologia militarista promovata de unii, au apărut documente pe site-ul lui R.Kennedy, in care s-a arătat ca el s-a opus unei asemenea amenințări, desi era presat de anumite persoane din CIA. JFK a realizat că CIA reprezenta o amenințare uriașă pentru democrația americană. El i-a spus (istoricului) Arthur Schlesinger că intenționează să „spargă CIA în o mie de bucățele și să o împrăștie în cele patru vânturi”. Au propus un atac termonuclear preventiv împotriva URSS, care urma să fie declanșat cândva, la sfârșitul lui 1963, fara nici un motiv. ”JFK a părăsit cu dezgust ședința, făcând o remarcă tăioasă către secretarul de stat Dean Rusk: Și ne mai spunem specie umană.” Asa ca trebuia ucis, nu era pe gustul lor. Nu indeplinea ordinele. Si Biden a spus acum 2 ani ca ar vrea sa atace nuclear Rusia. Asa ca vedem niste iresponsabili, de fapt, demenți, care isi urmăresc interesele financiare prin distrugerea omenirii. Corelând cu pandemia +vaccinarea, criza alimentara ce se prefigureaza, si altele, ne dăm seama care e scopul. Ideea e ca România a luat-o razna, o va păți, nu face altceva decat ce ii spun acesti psihopati.

 7. Acest psihopat evreu/roman/american a fost ambasadorul USA in Romania!
  Ce ciurucuri de ambasadori ne trimite ‘partenerul strategic’…

  • De acord. Sustin.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998