CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Demonstratia incompetentei a fost facuta

0 comentarii / 1353 vizualizări / 17 mai 2011

Cititorii analizelor pe care le semnez pot confirma faptul ca, in urma nu cum mult timp, am transmis Guvernului Boc un avertisment. Legat de Codul Muncii. Si de procedura de adoptare a acestuia nu pe o cale normala, in urma unor dezbateri parlamentare, ci prin procedura asumarii raspunderii. In ce a constat avertismentul? In faptul ca o lege facuta pe picior nu poate fi decat rau facuta. Si, cat se poate de curand, va trebui sa o indreptam. Avertismentul meu s-a transformat, mai repede decat imi imaginam, intr-o rusine nationala. Pentru ca Uniunea Europeana ne-a batut obrazul.
Comisia Europeana a analizat Codul Muncii, pentru care cel mai prost Guvern al Romaniei din trecut, din prezent si din viitor si-a asumat raspunderea. A opta asumare de raspundere. Si ce a constatat Comisia? Ceea ce era la mintea cocosului. Si anume ca acest Cod al Muncii, pentru care Guvernul Boc s-a batut cu caramida in piept, mandrindu-se ca a facut o lege atat de buna incat nu mai este necesara dezbaterea parlamentara a proiectului, trebuie schimbat. Pe ici, pe colo, in doua puncte esentiale. Despre care presa a scris pe larg.
Si nici nu a intrat bine in vigoare acest nou Cod al Muncii. Acest Cod al Muncii revolutionar. Parte esentiala a asa-zisei reforme a statului, de care vorbeste cu obstinatie Presedintele Traian Basescu. Se spune ca nimeni nu este filozof in tara lui. Si pe buna dreptate. Tocmai de aceea, intrucat viteazul Guvern Boc si-a asumat raspunderea si a astupat gura tuturor parlamentarilor, inclusiv cei ai PD-L, care nici macar nu au avut dreptul sa voteze, din Romania nu mai putea rasuna nicio voce suficient de autoritara pentru a indrepta lucrurile. Asa ca lumina, atata cata a venit si ceea ce a venit pana in prezent are drept punct de plecare Uniunea Europeana. Singura autoritate pe care puterea de la Bucuresti o mai respecta. Inca.(Sorin Rosca Stanescu)

Cititi mai mult pe CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998